Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILLAMASQUA

Polecane posty

Gość gość
Pan Wodecki zmarl :( :( :(

Gość Myrevin
Zmienia się władza wylatują z tvp ludzie.. od upadku komuny, przez 27 lat tak się dzieje i nagle teraz to jest jakieś dziwne?

Gość gość
Opola pod piecza TVPis nie bedzie ostatecznie. I cale szczescie :D Wykurza sie sami predzej niz wszyscy sadza, zarqz zaczna zjadac swoje ogony. Uffffffff. Oby tylko taka debiliada jak Iftara i jej podobni po raz kolejny na nich nie zaglosowali. Tak jak Otulina pisala, tylko Kukiz.

Gość gość
ifka, co jeszcze napiszesz zeby bronic swoich bolszewickich ziomkow? A moze nam jeszcze cos z faktu zacytujesz? :D jaka trzeba byc sciera, zeby przedstawiac soba takie poglady... Wypisz wymaluj elektorat pisu: ciemny, zasciankowy, buracki, chamski i bezrefleksyjny. Moglabys robic w ich spotach wyborczych :D

Gość gość
Nasza naczelna lustratorka Of :D :D Jak w niebie sie czujesz w tych komuszych klimatach, co Ifcia? :)

Gość gość
Ifuniu, czy dyrektora artystycznego tez juz przeswietlilas? Czy jak zwykle nie odniesiesz soe do jego slow, bo to niewygodne i nie chcesz wyjsc na kretynke? :)

Gość gość
Doooobra, teraz na powaznie. Z tematu Shatyna udalo sie was wyrzucic, wiec teraz czas na krok dalej. Wyniesiecie sie z kafeterii ;) 😘

Gość gość
aaaaaaaaaaaa, Bo Ifka disco polo uwoelbia, stad ten bol jej szerokiego doupska o odwolanie Opola :D :D :D

Gość gość
Dzisiejsze wypowiedzi Kurskiego w TVPis i dzisiejsze wydanie Wiadomosci = dokladnie to, co pieprzy tu Ifka. Wnioski sie raczej same nasuwaja... ;)

Gość gość
nie chodzi o poglady. Chodzi o cenzure. Wycofanie dr misio, ciche naciski na zablokowanie kayah. Naprawde to do was nie dociera? Jakos kiedy wczesniej rzadzilo pis ale jeszcze w sposob przyzwoity, nikomu (w tym kayah i nosowskiej) nie przeszkadzalo ani Opole, ani zaden inny pybliczny festiwal.

Gość gość
Szczęśliwy to kraj w którym przez wiele dni najważniejsze jest to kto nie pojedzie na festiwal piosenki Xx Sama o tym pieprzysz od dwoch stron, glupku :o 🖐️

Gość gość
Chyba Ifka powinna temat zalozyc o obronie organizatorow Opola, bo najwidoczniej siedzi jej to na watrobie :D

Gość gość
Zielinski o Stachowiaku, pewnie slyszeliscie. Dobra zmiana w pelnej krasie, Tuskacz to przy nich sprawiedliwy wsrod narodow.

Gość Myrevin
gość dziś nie chodzi o poglady. Chodzi o cenzure. Wycofanie dr misio, ciche naciski na zablokowanie kayah. Naprawde to do was nie dociera? <<>> Ale... przeszkadzali i byli blokowani inni artyści. Cały czas to się działo i nagle jak to samo dzieje się za PiSu to wszyscy się dziwią? Ja nie wiem ludzie to są, czy udają takich kretynów. Jak za innych rządów jakiś artysta był na cenzurowanym to mało kogo to dziwiło. Nie wiem jak to się dzieje w innych krajach i to oczywiście niczego by nie tłumaczyło, ale w Polsce, chyba zawsze była taka praktyka. No i, nie żebym uważał to za normalne, co się dziwić że rządzący chcą blokować krytykę, zawsze tak było. Skoro wcześniej to nikomu nie przeszkadzało to nie należy się spodziewać że nagle obecna ekipa rządząca dokona samobiczowania poprzez jakąś promocję krytykujących ich artystów.

Gość gość
Przykład Myrek. Daj mi przykład z ostatniej, dajmy na to, dekady kiedy to przyblokowano czyiś występ w Opolu.

Gość gość
(np ze zwzględu na "nieemisyjność" jak to bylo w przypadku dr Misio, który zrobil teledysk pokazujacy całą obłudę kościoła). I jeszcze raz powtórzę, co powiedział dyrektor artystyczny: że po raz pierwszy w Polsce demokratycznej w przygotowaniach do festiwalu (pod względem scenariusza) brał udział partyjniak, który doskonale odnajdywał się zresztą w swojej roli, ingerując w całą oprawę artystyczną.

Gość myro niezalo
oj byli to byli, na uj drążyć :classic_cool: napijmy się lepiej browarka do obiadu :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Spadaj dziadu dla przykładu. :classic_cool: 🖐️ ))

Gość gość
no, czyli jak zwykle merytorycznie, trzymasz poziom, kongratulejszyn 🖐️))))

Gość gość
Otulina, kilo cebuli dziś do obiadu nasmażyłaś, kuro domowa? :D Pensja męża już wydana czy zostawiłaś bidakowi coś na czarną godzinę? :D

Gość gość
E, Gruba, Zieliński do dymisji czy jest ok, bo to Zieliński?

Gość gość
E, gruba, buczenie prawników było ok czy nie było ok, bo dotąd nie buczeli?

Gość gość
E, Gruba, pizzę już w tym tygodniu szamałaś czy zostawiasz sobie tę przyjemność na weekend?

Gość gość
E, Gruba, dopięłaś sie już w tę kieckę z zeszłego lata?

Gość gość
Żona posła Kality: "Od czasu spotkania i wspólnych zdjęć Andrzeja Dudy z Tomkiem w mediach nikt z Kancelarii Prezydenta się z nami nie kontaktował. Nic nie zrobili. Tomek napisał też list do prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego, ale nie nadeszła żadna odpowiedź." No i tak to jest jak zamiast prezydenta mamy długopisową marionetkę.

Gość gość
E, chyba się pójde zesrać eeeeeeee.

Gość gość
Wypowiedź sprzed tygodnia :o Zdjęcie z PAD - 8 miesięcy temu. Śmierć Kality - 4 miesiące temu. Ale order pośmiertny mu PAD przyznał, więc wszystko się zgadza. Parszywy, zakłamany gnój.

Gość gość
No Ifcia, napisz coś w kontrze. Co tam odwalał Bronek albo Kwachu, dawał śmiało! Nie będą nam tu PAD obrażać, nie? :D :D :D :o :o :o Na tak zakłamane ścierwo może zagłosować wyłącznie takie samo zakłamane ścierwo 🖐️

Gość Myrevin
gość dziś Przykład Myrek. Daj mi przykład z ostatniej, dajmy na to, dekady kiedy to przyblokowano czyiś występ w Opolu. <<>>> Ale po co? Nie rozumie prośby? Ja pisałem bardziej ogólnie w kontekście Opola. Nie wiem jaka jest procedura, która powoduje że dany artysta występuje lub nie w Opolu. Sami się tam wpraszają? Ktoś ich zaprasza? Jak by tak sami to chyba każdy artysta by tam chciał się wypromować. Zatem nie wiem ilu artystów dotąd, starało się tam wystąpić. O blokowaniu może być mowa, gdy ja organizuję jakiś festiwal, wszyscy ( w założeniach mogą tam wystąpić) a jak komuś nie pozwalam. Nie wiem kto, poza samym, Opolem to organizuje więc nie wiem komu tam konkretnie blokowano. No ale nie każdy jak dotąd, chyba mógł tam wystąpić. Czyli zawsze komuś pozwalano a komuś nie. Czyli zawsze ktoś był blokowany.

Gość gość
wybrnales w iscie mistrzowskim stylu :D przynajmniej nie brnales w slepa uliczke, bierzcie zYrka przyklad, laski. ale nie blokowano nikogo w wolnej Polsce z powodow swoatopogladowych czy tez politycznych jak w tym roku, Myr. I to sa fakty, zadne widzi mi sie. Spokojnego wieczoru.