Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILLAMASQUA

Polecane posty

Gość gość
a czemu ty się nie udasz? zdaje się, że non stop zadajesz tu pytania z serii "jak to możliwe, że robią się takie przekręty w biały dzień?". Może odrobinkę więcej obiektywizmu i mniej hipokryzji? :) p.s. Coś twój Kookiz marnie w sondażach.

Gość gość
Agata, robisz zakupy w polskim markecie w Dortmundzie?

Gość gość
Bo ja interesują tylko przekręty o których usłyszy w tvpinfo o 8 rano. Kazać iść do opozycji z pytaniem dlaczego nie ma komisji ds skokow- to tylko Odurzona może być taka głupia :)

Gość gość
Agatka, jak mówisz Mirkowi I belive that blow job is disgusting to jak to przetłumaczyć w tym kontekście?

Gość gość
TO panstwo, kobieto po studiach. TO panstwo. Moja piecioletnia corka wie, ze TE to liczba mnoga. Droga pani moralistko od pouczania.

Gość gość
Hahahah, Ifka, to Cię Otulina podsumowała :D :D :D :D Debilu :D :D :D Czereśnoe dzisiaj jadłyście? :D :D

Gość gość
to nie "moj Kukiz"..przemawia jedynie do mnie referendum wpisane w zasadnicza-nic poza tym-nie bede sie powtarzac I trzy kolejne posty o fajnych kukizach i liroyach. Alkus w rytmie nocy i tyle :)

Gość gość
ŻADNA, ŻADNA stacja w dniu wczorajszym (włączając w to BBC czy Guardiana) nie zająknęły się o tym, że wczoraj rano 3 muzułmanki zaatakowały z nożami przedszkolankę w Londynie. ŻADNA. Jest aż tak źle.

Gość gość
Aaaa, przepraszam, zwracam honor. Na samym dole londyńskich newsów bbc pojawiła się o tym wzmianka, bez czerwonych nagłówków rzecz jasna, takowe pojawiają się tylko w przypadku ofiar :D :o

Gość gość
I teraz czytajcie to, nie mogę wkleić, bo uznaje za spam: http://www.bbc.com/news/uk-40189916 Zaatakowana mówi, że 3 kobiety ubrane na czarno raniąc ją krzyczały "something to do with Allah and the Quran" ale policja nie potraktowała tego jako incydent terrorystyczny. No tak, co innego jakby miały ciężarówkę albo chociaż Focusa :o

Gość gość
EllaOne na receptę, bo -rzekomo- powoduje zmiany hormonalne, których 16latka nie jest świadoma. Od października Ketonal bez recepty - mimo bicia lekarzy na alarm, że jest środkiem wyniszczającym organizm. Prywatni hemato i gastrolodzy zacierają ręce, będzie co leczyć. Całkiem cudownie zmierzamy ku Białorusi.

Gość gość
Sadurska, która nigdy nie pracowała w biznesie, idzie do PZU na wiceszefową tego największego ubezpieczyciela, to nic, że ma zero kompetencji, ale PiS obsadza swoimi spółki państwowe, jak żadna partia wcześniej. Zachłanność PiSu nie ma granic. PiS to partia Misiewiczów, niedołęgów i lewusów. Niech ten Misiu Sadurska sprawdzi się w prywatnym biznesie, niech pójdzie do pracy w prywatnej spółce. Ale kto dałby jej 90 tys. zł płacy miesięcznej? No kto? TKM i BMW ciagle w pisie aktualne!!!

Gość gość
Taaaaa.... Jak to było z tą butą i arogancją?? Że z tym skończą?? Ifcia, przypomnij nam.

Gość gość
Otulona, robisz zakupy w polskim markecie w Dortmundzie? Pisali wczoraj o tym na gazecie, robi ponoc furrore.

Gość gość
Brałaś kiedyś EllaOne Iftara? Ja brałam. NIe było mi NIC? Poza tym, że kolejny okres przyszedł tydzień później, co było spowodowane rozregulowaniem hormonalnym. Po tym, jak wzięłam (za namową dentysty) dwa ketonale po rwaniu zęba, kiedy znieczulenie puściło - wylądowałam w szpitalu pod kroplówką, myślałam, że wykituję, tak mnie brzuch napierdzielał. Wczoraj w Trójce lekarz mówił o "wyniszczającym działaniu ketonalu" właśnie, które następować może nawet po tygodniowym braniu tego leku. Oddziałowuj***ardzo niekorzystnie na żołądek, nerki i wątrobę dając REALNE i natychmiastowe skutki, jakim jest ból i dysfunkcja tych narządów. To, że EllaOne na receptę - niech będzie, ja się tam nie bulwersuję, za moich czasów (kiedy byłam młoda) też było na receptę i wszyscy żyliśmy. Ale że dopuszczają do niekontrolowanej sprzedaży Ketonal? Dla mnie to poronione, to jest naprawdę BARDZO silny lek przeciwbólowy, bardzo inwazyjny i bardzo niebezpieczny. Nie zaleca się po nim nawet prowadzenia pojazdów :o Zgodnie z ulotką skutki nieporządane występują u 13/100 osób. Trochę dużo :o Ale wiadomka - lepiej pop*******ić o hormonach.

Gość gość
Liroy wyrzucony z Kukiz15 :D A łyżka na to niemożliwe :D :D :D

Gość gość
Mhm, czyli Iftarka w swojej kretyńskiej formie :) Dobra, ja spadam na 4 dni do Giżycka :) Ogniska, łódka, lasy, rodzina - polecam każdemu! :) Do poniedziałku 🖐️))))

Gość gość
Ta już zamachy wciśnie nawet w rozważania o wiochach obok Zakopanego :D

Gość gość
A wiecie że brytyjska policja mówi że wierzy kto był zamachowcem?? Czacie? Jakby był księdzem w kościele! Skandal!

Gość gość
autko jest obrzydliwe

Gość gość
Moze o Rydzyku lepiej pogadajmy? Tu chyba wieksze banki sa w obiegu.

Gość gość
No co ty, przeciez to kaplan czysty jak lza :)

Gość gość
Agata pije :D

Gość gość
8 lat PO ??? To wszystko pikuś... Teraz to dopiero mafia siedzi przy korycie. Po błogosławieństwo i wypranie pieniędzy do Torunia jeżdżą całymi orszakami. Teraz gang kurdupla w dwa lata opanował wszystko. Kasa leje się strumieniami do Ryżyka a tam piorą ile wlezie. PiS też by mogło ogłosić sympozjum: jak zbudować wieżowiec w stolicy i umarzać postępowanie w tej sprawie, jak tylko ktoś z ich partii zostaje ministrem sprawiedliwości.

Program w TVP o błędach lekarskich, medycznych.. ludzie opowiadają o róznych tragediach będących wynikiem takich pomyłek. Temat schodzi na temat braku empatii w środowiskach lekarskich i medycznych i nagle przerywana jest wypowiedź.. cytat z pamięci więc może nie dokładnie.. -musimy teraz przerwać z powodu meczu i komentarzy do niego.. :D

Gość Myrevin
W ogóle nie mamy tv, w necie jest dostępnych sporo materiałów dostępnych.

Gość gość
Ja prdl, jaki ty masz zryty beret, Gruba :o

Gość gość
Normalni faceci siedzą na meczu a nie z doopą na Krakowskim Przedmieściu. Tyle mojego w owym temacie. Dobrze ze dodalas z doopa. Moglas obrazic prezesa i polowe wyznawcow pisu :p

Gość gość
A ta dalej przezywa. Ja prdl, typy, ktore od 7 lat robia sobie jaja z katastrofy bredzac o elektromagnesach, sztucznych mglach i bombach elektrobarycznych jej nie przeszkadzaja. Minela piredyliard ktoras miesiecznica, na ktorej znowu nie doszli do prawdy, chociaz od 7 lat jest juz naprawde blisko. A ta sie czepnela kobiety, ktora miala jaja pojechac tam i pracowac. Paranoja pisowska i wszystko w temacie. Daj jeszcze cos o puczu kanapkowym, bo twoj zryty przez Czarka Trotyla beret pewnie nadal w to wierzy :)