Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce zrezygnować z pracy dziś byłem pierwszy dzień

Polecane posty

Gość gość
Poczekam aż sami zadzwonia

Gość gość
a buty robocze, czy ubranie ci dali? Jak chodziłeś w nich, będziesz musiał zapłacić.

Gość gość
gość dziś ...Po pierwsze nie ma teraz czegoś takiego jak dyscyplinarne zwolnienie tylko zwolnienie ze skutkiem natychmiastowym, i dotyczy to ciężkiego naruszenia obowiązków pracowniczych... x A porzucenie pracy wcale takim naruszeniem nie jest :P. x Jeżeli nawet zawarłes z nimi umowę , która trwała jeden dzień to ta umowa tak naprawdę nie doszła do skutku, jest nieważna... x Non consumatum to ty masz swoje małżeństwo :P. Jak podpisał umowę, to jest ważna, nawet gdyby nie przepracował tam jednej minuty :P. x Dlaczego większość piszących na Kafe, to KRETYNI :( ?

Gość gość
18:04 debilu przesiedziałeś dwa wykłady na zajęciach i g****o wiesz pomiataczu. Ja pomiatam takimi pomiotami, przyszły pracowniku mc donalds. Podpisanie umowy nie wiążę się zawsze z nawiązaniem stosunku pracy jeżeli do niego nie doszło. Nie wiesz o tym deklu? To sie radzę douczyc buraku jakich mało.

Gość gość
gość dziś Rozumiem, że McDonald's, to jedyna praca, którą znasz :P ? Twój post jedynie potwierdził, że jesteś kretynem :). I nadal przeraża mnie dominacja takich kretynów na Kafe :(. W sumie to dobrze :). Czasem warto poznać spojrzenie kretyna na świat, by wiedzieć jak potraktować go w rzeczywistości :D.