Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to znaczy wielki nos?

Polecane posty

Gość gość
Odpowie ktoś? to duże czy średnie nosy są?

Gość gość
Ale paszczury :O

Gość gość
To jest wielka zazdrość, a nie wielkie kinole :) Gdyby większość kobiet mogła wyglądać jak te laski z linku...

Gość gość
Widziałaś, widziałaś. Jak nie u siebie to u koleżanek/ na ulicy/ w autobusie. Większość ludzi w przeciwieństwie do top modelek z linków urodą nie grzeszy.

Gość gość
Nie jestem zlosliwa..ale te laski wygladaja tragicznie :O Chyba ktos tu ladnych kobiet na oczy nie widzial..

Gość gość
hehe. ale ja nie mówię, że one są brzydkie.. no bo nie są, pytam tylko o ich nosy, bo wydają mi się duże. Stwierdzam przy tym, że z dużymi nosami są i tak ładne... jeśli to defacto są duże nosy ;)

Gość gość
Taaa... już widzę jak je przebijasz urodą ;)

Gość gość
To są normalne, zgrabne nosy. Nie każdemu pasuje mały nosek.

Gość gość
gość dziś Taaa... już widzę jak je przebijasz urodą oczko.gif x Wiele nie trzeba,zeby je przebic uroda :O Dla mnie np takie laski jak Margot Robbie sa ladne a nie takie,ktore wygladaja jak karykatury.

Gość gość
gość dziś no nie widziałam.. one mają chyba największe kobiece nosy jakie mogłam oglądać. A mój nos jest mały akurat, jakiś czas temu pytałam różne osoby czy wg nich mój nos jest wielki :D wszyscy byli zdziwieni takim pytaniem, stwierdzili, że absolutnie nie, także wiem, że nie.

Gość gość
gość dziś Taaa... już widzę jak je przebijasz urodą oczko.gif x do cholery,a czy ja twierdzę że jestem piękniejsza?? mówię tylko o ich nosach, o tym czy wg Was są duże. x gość dziś gość dziś Taaa... już widzę jak je przebijasz urodą oczko.gif x Wiele nie trzeba,zeby je przebic uroda pechowiec.gif x akurat to są jedne z najładniejszych kobiet świata, trzeba naprawdę sporo by je przebić, wg mnie ;)

Gość gość
Przeciez one Monice Bellucci albo Margot Robbie nawet do piet nie dorastaja.Dla mnie piekna kobieta to przede wszystkim regularne rysy twarzy,zgrabny nos,pelne usta itd.

Gość gość
Margot Robbie jest fajna ale żeby one jej do pięt nie dorastały to juz bez przesady. A Monica robiła operacji kilka ale no jest piekna no i jej nos tez właśnie jest dosyć duży.

Gość gość
Mnie najbardziej podobała sie Megan Fox z aktorek i modelek, ale w środkowym etapie swych operacji.. teraz już nie, bo teraz juz przesadzila maksymalnie, a szkoda była prześliczna, najładniejsza na świecie rzekłabym nawet.

Gość gość
A mi się Monica nie podoba. Jest taka nijaka...

Gość gość
Margot w porównaniu z Iriną wypada słabo :D Fajna jest, ale bez przesady. Typ dziewczyny z sąsiedztwa.