Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spodnie ciążowe

Polecane posty

Gość gość

Nosiłyscie? U nas w mieście nigdzie nie mogę znaleźć, Znacie jakiś sklep internetowy z przystępnym i cenami i czy rzeczywiście warto kupić takie spodnie?

Gość gość
Nosiłam. Chodziłam do 7 miesiaca do pracy, wiec musiałam mieć ubrania ciązowe. Poza tym leginsy uznaję tylko na silownię.

Gość gość
Chodze, sa super. Kupilam jedne w 13 tyg. Jestem w 25 i sa dobre. Rosna razem ze mna. Super zakup

Gość gość
Ja kupiłam używane na allegro i też są dobre. Potem szarpnęłam się na nowe ze sklepu, ale to był zbędny wydatek (150zł). W ogóle takie spodnie przydały mi się pod sam koniec ciąży. Wcześniej były dobre zwykłe luźne z niskim stanem.

Gość gość
Mi wywalilo w 6 msc brzuch i wtedy zakupilam spodnie ciazowe, nie wiem gdzie mieszkasz ale niektore sieciowki maja dzial dla mam np C&A, H&M... Super wygodne, nic nie cisnie, a wygladaja pod bluzka jak zwykle spodnie. W legginsach tylko p9 domu chodze :)

Gość gość
Bardzo wygodne spodnie ciążowe kupiłam przez internet na https://eciazowe.pl/ spodnie miały krótki panel nosiłam je całą ciążę i noszę teraz po niej