Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłam podróbkę perfum i dostaję za nie komplementy hihi

Polecane posty

Gość gość

każdy się pyta co to za zapach a ja dałam za to 24 zł :D tzw zapach inspirowany, nie 100% podróba

Gość gość
I czemu dziwisz się? Miałem w sprzedaży wody po 50,00, których od oryginałów nie potrafiły odróżnić użytkowniczki tych ostatnich (musiały mieć obie buteleczki do porównania). Jedna nawet przyniosła swoje CHANEL i prawdę mówiąc bardziej podobał mi się zapach podróby. Kupowała je u mnie regularnie, bo... często gubiła torebki i wolała stracić 50, zamiast 300 :). Same zapachy utrzymywały się na skórze do 12...16 godzin.

Gość gość
ja tam się wole niczym nie perfumować , jak mnie nie stać na coś dobrego. Takie podróby to takie lizanie cukierka przez papierek dla biedoty, która udaje coś lepszego

Gość gość
zależy jakie podróby, większość to niestety duszące smrody albo utrzymują się na skórze 2-4 godziny, psikasz się tym 5 razy dziennie i w miesiac zuzywasz calą butle, kiedys kupiłam jako nastolatka od ulicznej akwizytorki takie perfumki, no name, śliczne były, kazdemu sie podobały, może nie jakieś wyszukane, bez głębi, po prostu ładne, niestety psik i po 2 godzinach nic nie było czuć :( zwietrzały stojąc w łazience

Gość gość
gość wczoraj ...ja tam się wole niczym nie perfumować , jak mnie nie stać na coś dobrego. Takie podróby to takie lizanie cukierka przez papierek dla biedoty, która udaje coś lepszego... x Obesraną d_pę poliż zamiast cukierka :P. Jak nie wiesz matole, w jaki sposób produkuje się perfumy (a praktycznie wody toaletowe), to zamknij swój nowobogacki ryj :P. W dobrej firmówce płacisz za markę, a nie za skład chemiczny, dlatego możliwe jest wykonanie zbliżonego zapachu kilkanaście razy taniej.