Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coś w wyglądzie kobiety, czego nie zaakceptuje żaden facet i nie pokocha

Polecane posty

Gość gość
Otyłość, brak biustu.

Gość gość
Szczerbate popsute zęby i nieświeży oddech tu się zgodzę w 100% i dożucę ogólny brak higieny. Ogólnie nie przeszkadzają mi cechy na które Kobieta nie ma wpływu (małe piersi, wzrost etc). Wygląd ma drugorzędne znaczenie.Wystarczy że będzie zadbana bo ja dbam o siebie. Już dawno nauczyłem się patrzeć na charakter bo ciało się zestarzeje a charakter zostanie :-*

Gość gość
Szczerbate popsute zęby i nieświeży oddech tu się zgodzę w 100% i dorzucę ogólny brak higieny. Ogólnie nie przeszkadzają mi cechy na które Kobieta nie ma wpływu (małe piersi, wzrost etc). Wygląd ma drugorzędne znaczenie.Wystarczy że będzie zadbana bo ja dbam o siebie. Już dawno nauczyłem się patrzeć na charakter bo ciało się zestarzeje a charakter zostanie :-*

Gość gość67hhui
Tez uważam że otyłosc chociaż rózne są upodobania ale wydaje mi sie że większosc***artnerów grubszych kobiet nadwaga przeszkadza tylko moze nie mówią tego głosno

Gość gość
Otyłosc nawet jak twierdzą ze kochanego ciałka nigdy za wiele

Gość gość
brak intelektu.

Gość gość
Bez cyckow Bez dopy suche szkity wielkie stopy i ręce gruby brzuch ponadto nie potrafi zarobić na siebie intelekt=0 słaba w łóżku

Gość gość
Uzywanej p..pki

Gość gość
z tym kochaniem przez facetów to wielka przesada. Jeśli facet jest mało atrakcyjny, a nie jest bogaczem i chce ru'chać, to musi zadowolić się tym, co mu wpadnie w ręce. Lepsze to, niż zostać frustratem, przez całe życie walić konia i żalić się na forum, że kobiety lecą tylko na przystojniaków. W końcu dziura, to dziura. A jeśli dziunia posprząta i ugotuje, to da się żyć. Takie brzydkie kobiety mniej pyskują, a jak trzeba się rozstać, to też bez żalu, z ładną to zawsze trochę szkoda. A ładne laski można pooglądać w internecie.

Gość gość
brak odpowiedniej (pow. mil.) kwoty na koncie

Gość gość
Duża otyłość , tyłek płaski jak naleśnik, brak biustu. No bo czym tu zająć ręce jak już ją rozbiorę?Kobieta musi mieć wypukłości, po prostu musi.

Gość gość
Tak se gadajcie hi hi hi a tak wychodzi że macie to co macie, to kobieta wybiera faceta :)

Gość gość
najgorsze wg mnie to popsute zeby lub brzydkie krzywe, bardzo krzywe nogi, bardzo niski wzrost, bardzo duże ręce czy stopy, mocno nieproporcjonalna sylwetka i niesymetryczna typu krociutkie nozki długi tułów, słabe włosy -łysina, mocno asymetryczna twarz , duży krzywy nos, wyłupiaste oczy, mocno odstające uszy, duży brzuch, bardzo szerokie barki.