Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prostytutka jak na nią zarobić

Polecane posty

Gość gość

Hej, jestem studentem, prawiczkiem. Jest taka niesamowita kobieta, ale jest prostytutką. 1h z nią, kosztuje 250 zł. Ile godzin muszę harowac w jakiejś pracy (bar, magazyn, sprzątaczka), aby zdobyć te pieniądze? Jak myślicie ile godzin mojej nudy w pracy = 1 godzina sam na sam z tym aniołem?

Gość gość
250 zl to tania korfa, przecietna alkoholiczka / wiesniara. Te lepsze biora od 500 zl.

Gość gość
Zadzwoń do niej i powiedz jaka jest sytuacja. Może Ci opuści? Może to fajna dziewczyna? Jak Cię zblizga to Ci ochota przejdzie i 250zł w kieszeni.

Gość gość
hahhaa fajne nie musza dawac znizek ona tez musi pracowac, nikt jej za darmo nic nie da tez moglaby zastanawiac sie 10 razy czy cos kupic bo musi sie yebac z frajerami za kase, tez ma nude i harowke w pracy

Gość bluebox
Po 1) Policz sobie (prosta majca nie boli) Po 2) Bardziej zainteresuj się ile Cię będzie kosztowało leczenie syfa p******ańsku z nią. Jasnowidzem nie jesteś, by wiedzieć z jakim brudasem się wcześniej puściła i jakie pogłowie tego bydła było

Gość gość
01:33 No wlasnie jak ktos nie chce sie zarazic gownem to nie sypia z pannami za 250 zl buhahaha tylko staly uklad, ty i panna macie zrobione badania i sobie pokazujecie ale trzeba miec kase

Gość bluebox
01:37 To musiałaby se po każdym badania robić :D Pewnie prywatnie i jeszcze za nie płacić Bo na NFZ to co najwyżej ją mogą stetoskopem osłuchać buhahaha albo zajrzeć do gardła i to pod światło bez latarki i będzie musiała sobie liczyć większy duuużo większy hajs za dupcenie, bo koszt badań po każdym, bo żarcie, bo ciuchy, bo rachunki...

Gość gość
Nie obrażajcie jej! To porządną dziewczyna! Po prostu się ceni, bo jest wyzwolona. Sam już obliczylem, że za 1h z nią, spędzę na nudnej fizycznej pracy dobę. Moja doba katorgii, dla niej to się opłaca. Chyba się w niej zakochałem. Jest taka piękna, ahh. Kobieta wyzwolona. Jak zacznę zarabiać porządnie, a nie 11 na h, to jej będę dawał połowę wypłaty bez powodu. Może za mnie kiedyś wyjdzie...

Gość gość
ona się NIE ceni są tańsze , ale za 100 zł to masz starą wiedźmę i meliniarę na zadoopiu hehe

Gość gość
Tak o niej piszesz jakbyś nią znał :D Ona cie potraktuje jak klienta, wypiertoli cie po spuście a ty bedziesz sie żalił na garsonierze jak reszta debili i biedaków , ktorzy ciułali 250 zł

Gość gość
Od poniedziałku idę robić po 12h, aby w dwa dni zarobić na nią. Jak już pójdę to opiszę wrażenia. Mam plan, że kupię jej kwiaty, bombonierke, a potem zobaczymy. Rozkocham ja w sobie.

Gość gość
Jaki Ty głupi jesteś. Prostytutka to dla ciebie kobieta wyzwolona? Wszystko sobie wmówisz, prawda? Już całkiem ci mózg sperma zalała. I jeszcze myślisz, że się zakocha, bo jej jakiś gówniarz przyniesie kwiatki. To dla niej robota, a ty jesteś TYLKO kolejnym klientem :O Będzie sobie musiała załatwić zakaz zbliżania.

Gość gość
Gdzie ją poznałeś? Jest porządna, bo bierze kasę za seks?

Gość gość
Poznałem ją drogą emailowa. Kocham ją, a wam nic do tego! O miłość trzeba walczyć. Połowę kasy z konta jej oddam jeśli tego zechce. To jest miłość!

Gość bluebox
00:52 HAHAHA NO NIE WIERZĘ... W K****E SIĘ ZAUROCZYŁ ^^ poleć z nią w ślinę od razu, jak ją kochasz... Smacznego! kiedy ślub? młode jak dorosną to będą dumne z mamusi, prawda?