Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to za moda na podwinięte rurki u mlodych osobników płci męskiej

Polecane posty

Gość gość

Celowo tak napisałam bo ciężko kogoś tak ubranego nazwać mężczyzną tak okropnie pedalsko to wygląda. Widząc to co sie już nie odzobaczy chciałoby sie jeszcze tylko zaśpiewać A GDZIEEEEEE TE CHŁOOOOOOPY [BEKSA]

Gość gość
pedałki eksponują gołe kostki

Gość gość
Jeszcze najlepsze jak założy je taki tłuścioszek gdzie widać że że trzy rozmiary za małe wylewają się boczki do tego koszula i włosy na żel i pedałem pierwsza klasa zauważyłam że taka moda szczególnie wśród discopolowców pewnie im ich Karyny każą tak chodzić

Gość gość
Na szczęście nie widziałam czegoś takiego, a mieszkam w 120 tys. mieście..

Gość gość
W Warszawie pełno tego dziadostwa. do pracy u nas ostatnio przyszło takie coś. damska torba (znaczy niby męska bo wielu teraz z takimi chlebaczkami widuję ale te 15-20lat temu tylko dziewczyny takie nosily). do tego spodnie do kostki , goły kawałek nogi i jakies pastelowe skarpetki-na mój oko pudrowy róż :O

Gość gość
Dobrze ze ja załapałam się na normalnie ubierajacego się faceta. Z takim pedałem to wstyd na ulicę wyjść

Gość gość
Panesewicz 30 lat temu też tak się ubierał w rurki, a nawet robił sobie makijaż i nikt go pedałem nie nazywał. Moda jak każda inna. W XVIII wieku faceci nosili pudrowane peruczki, pończochy i pantofle z kokardami, a czy to ujmowało męskości królowi Sassowi? Ciemni jesteście i zahukani. Małe, zakompleksione cebulaki z bloku wschodniego.

Gość gość
No własnie ja kiedyś w styczniu stoję na przystanku godz 6 rano -13 stopni a obok kilku chłopaczków z gołymi kostkami . Kazdy w kurtce ala wiosennej oczywiście rozpięte wszystko. Zmarznięci , bladzi ale co tam ...

Gość gość
bo dawniej to byli prawdziwi faceci i nawet rurki nie były im ujmą, bo cała reszta to był testosteron, interesowali się dziewczynami i byli męscy a to co to to jest teraz to są serio pedałki, ruchy jak u panienki i orientacja nie ta co trzeba

Gość gość
" W XVIII wieku faceci nosili pudrowane peruczki, pończochy i pantofle z kokardami" Jak dobrze dymali to taka stylówa to spoko, luz to wtedy nie było pedalskie tylko wyrafinowana męskość, tacy trzej muszkieterowie to sama elegancja w męskiej postaci także dawnych czasów to ty sie nie czepiaj. Oczywiście w dawnych czasach pedałki pewnie też istnieli ale wtedy wszyscy ubierali sie tak samo i ciężko rozróżnić, a dzisiaj pedałek na tle normalnych facetów będzie się ubierał w swoj charakterystyczny wyrózniający, pedziowaty styl, chociaż z drugiej strony może to i lepiej bo można go ominąć łukiem ze wstrętem nie myląc adresu