Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiel

gdzie można kupić ciuchy dla ładnych dziewczyn?

Polecane posty

Gość fiel

Hiej, Krew mnie zalewa. Od kilku sezonów nie mogię sobie kupić nic fajnego, wszędzie jakieś szmaciury dla paszczurów i pasztetów. Ręce załamuje, bo nic nie mogię sobie kupic od dłuzszego czasu, choć pieniądze mam. Pytanie do Was ładne kobietki, gdzie kupujecie ubrania? Może macie jakiś sklep internetpowy z naprawdę ślicznymi ubrankami? Nie interesujo mnie badziewia z sieciówek takich jak HM, albo inne gorszego sortu. Chce naprawde dobro jakość.

Gość gość
Gussi, Armani, Prada itp biedo

O same brzydkie dziewczyny? Nie dziwota, że robio takie brzydkie ciuchy, jak nie ma komu nosić ładnych. Ehhhhhhhh

Gussi?????????? hahaha o losie co za matoł Nie interesujo mnie tez takie wiesniackie ciuchy dla pozerów i lanserów. Mają być ładne, nie koniecznie za całą waszą wypłate.

Gość gość
......jednak to prawda " ładna buzia a w głowie siano"....

Po czym tak twierdzisz? Bo chcę ładnie wyglądać? Tak dla Twojej wiadomości, jestem na 6 miejscu na świecie w znajomości kraji Europy i ich stolic, oraz na 12 miejscu w znajomości kraji Azji. Dalej chcesz dyskutować?

Gość gość
wiesz ... dyskutować z tobą nie miałabym o czym bo ty "piękna dziewczyno " nawet pisać poprawnie nie potrafisz , niestety ... czyli jednak ...ładna buzia w głowie siano .

Tak czułam, że odezwie się jakaś zakąpleksiona otyla panienka, ktora z zazdrosci oczy by wydrapała. Przeczytałaś jedno moje zdanie i po tym jestes w stanie stwierdzieć, że mam w głowie siano? To świadczy tylko o Twoim niskim IP "mondra dziewczyno"

Gość gość
Tak , nawet po jednym zdaniu można wiele o człowieku powiedzieć . Po pierwsze naucz się poprawnej polszczyzny , sprawdź w słowniku jak pisze się "znajomości kraji Europy" Po drugie co to za wyrażenie "interesujo" , kakoło, robio, Po trzecie , przechwalanie się swoją zapewne wątpliwą urodą (każdemu podoba się inny typ więc niekoniecznie według mnie jesteś piękna ) i swoim rzekomym bogactwem nie jest w dobrym tonie więc mimo że może jesteś ładna i bogata brak ci niestety inteligencji , taktu , ogłady .

Gość gość
I nie jestem "zakąpleksioną " otyłą panienką , mam syna starszego od ciebie więc nie trafiłaś , niestety,,

Gdzie napisałam, że jestem bogata tempa strzało? To, że ladna, nie podlega wątpliwości. Przecież nie będę o sobie pisać, że jestem brzydka, kiedy wiem, ze nie jestem . Zapytasz z kąd taka pewność? Otoż z tąd, że bardzo dużo osób mi to powiedziało i nie mam wcale na myśli mamy czy babci. A po drugie mam lustro i bardzo siebie lubie i sie sobie podobam, a Ty dziewo z nisko samooceno, daj żyć innym, albo sama sie weź za siebie byś nie pluła jadem żmijo. I jeszcze jedno, co złego w znajomościach kraji Europy? Bo zupełnie nie ogarniam.

Jak masz syna starszego ode mnie, to Ty jestes staro babcio. NAsówa się pytanie, ktora intelgientna starsza pani w podeszłym wieku, przesiaduje w internecie i to na forum i wypisuje głupoty? Wstyd, kobieto, wstyd. I dla Ciebie i dla Twojego nieświadomego syna, który pewnie został starym kawalerem.

Gość Średnio ładna babka
Najpierw kobieto kup sobie słownik ortograficzny. Poza tym nie rozumiem dlaczego wygląd zewnętrzny może być odpowiednikiem gustu. "Brzydkie" dziewczyny też potrafią ubierać się ładnie i odwrotnie. Co do Twoich konkursów - wiedza nie zawsze idzie w parze z inteligencją. Pozdrawiam

Gość gość
Zastanawiam się jakie ja wypisuję głupoty na forum ...

Gość gość
A jeśli chodzi o to gdzie napisałaś że jesteś bogata to bardzo proszę , czy to nie twój wpis? "Jestesmy piekne, zgrabne, mlode i bogate. Mamy duzo kasy i wypasiona chate. Gardzimy grubymi i biednymi babami. Nie podzielasz naszego zdania to nie pisz mendo z nami. Lacznie mamy lat 48, do tego po dwie dziurki w nosie. I wszystko mamy w d***e gleboko- jak cos Ci nie pasuje to wsadz se kija w oko. Jestem fajna ty i ja trata tata trata ta."

Słownik ortograficzny mi nie potrzebny :) akurat z ytm nie mam najmnioejszego problemu, a w latach młodości, byłam jedną z lepszych polonistek w klasie. CO jak co, ale polski to moja pięta achillesowa :) Wygląd zewnętrzny, nie jest odpowiednikiem gustu, ale zazwyczaj jest tak, że brzydkie dziewczyny ukrywają się w szaroburych ubraniach, żeby nie zwracać na siebie uwagi. I takiej odziezy, dla takiego sortu, jest w sklepach najwiencej, gdyż największy popyt jest na to. Natomiast my, ładne kobiety nie mamy lekko, a ja w szmatach z HM chodzic nie bede!

własnie takie jak wyzej. Czepiasz sie szczegółów, za rzucasz mi głupote i niemądrość i inne, a sama nie widzisz drzazgi w swoim oku.

Gość gość
Fajne prowo zakompleksionej dziewuszki. Nie wszystkie ładne maja pustostan w głowie:-)

po piersze, to było pisane jakieś 5-6 lat temu, stare dzieje, ale w dalszym ciagu aktualne. Po drugie o moim bogactwie mowie w wierszyku rymowance- dla rymu, a nie dla pochwalenia sie, ale z koro już jesteśmy przy temacie, to owszem- jestem bogata i do tego ładna.

zgodze się, nie wszystkie. Ja mam kilka fakultetów.

Gość wrednybabsztyl
O królooowooo...lumpeks będzie dla Ciebie idealny(chciałaś może markowe?)A tak na marginesie co taka piękna kobieta robi na tak niszowym portalu jak kafeteria.Nie jesteśmy godne się schylić i rozwiązać rzemyk u Twoich sandałów przecież.

Narazie koncze bo zaraz mąż przyjedzie do mnie do pracy na kawkie. Szok i niedowierzanie co. Może bo chce i może, ma czas, a ja pracuje u siebie więc mogię sobie ribić co chce.

Gość gość
Nie jesteś ładna,ktoś Cię oklamal. Zwyczajna,przeciętna dziewczyna. Ale ortografia i styl na poziomie 1klasy szkoły podstawowej. Ranisz oczy dziewczyno...

lumpeksy zostawiam dla was. NIe mam zamiaru nosic ciuchów po nieboszczykach, albo po patologii. fuj.

Gość gość
A co to znaczy na ....kawkie...pustaku?:-D

Gość wrednybabsztyl
13.51- ja sobie zwyczajnie kpię z Ciebie a Ty nic nie kumasz :)Aleś Ty inteligentna...jak pół kilo gwoździ.

phi spojrz w lustro dziecwzyno. DOskonale znam swoją wartosc.

Ty nic nie kumasz lampucero, ze Cię najzwyczajniej w świecie zignorowałam i twoje smierdzace wypociny.

na kawkie oznacza na kawe rozpuszczalną Jacobs Cronung