Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawiła wózek z maleńkim dzieckiem przed sklepem i jeszcze ma pretensje...

Polecane posty

Gość gość

Hej. Przytrafiła mi się nie codzienna sytuacja. Wyszłam z synkiem na spacer i postanowiłam wejść do jednej z drogerii więc wózkiem wjechałam przez podjazd a tu przy drzwiach stoi wózek a tam płaczące malutkie dziecko. Najpierw weszłam do sklepu i zapytałam ekspedientki czy nie wie do kogo należy ten wózek. Powiedziała,że nie ale to dziwne,że ktoś zostawił dziecko w wózku przed sklepem bo tu nie ma żadnego zakazu itd. Wjechaliśmy z tym maleństwem do środka i ochroniarz nadał komunikat o tej sytuacji,żeby opiekun dziecka stawił się tu i tu. Zero reakcji więc zadzwoniłam na policje i opowiedziałam o całym zdarzeniu. Minęła godzina a nikt się po dziecko nie zgłosił. Policja przyjechała,spisała wszystko co było do spisania i znalazła się szanowna mamusia z wielkimi pretensjami,że jakim prawem ktoś rusza jej dziecko i po co ta afera z policją bo przecież dziecku nic się nie stało. Kobieta sprawiała wrażenie osoby niezrównoważonej psychicznie,darła się,wyzywała i obsługę sklepu i mnie i policjantów. Policja zabrała ją na komende i z tego co wiem to dziecko,jak się okazało 3 tygodniowe, zostało zabrane przez pracownika MOPSu. Szczerze,to szlag mnie trafia. Jak można dziecko zostawić samo na zewnątrz i wejść robić sobie zakupy? A gdyby coś się stało?Gdyby wózek zjechał ze schodów wprost na parking? Gdyby ktoś uprowadziłby to dziecko? Czy ludzie na prawdę nie myślą ? Przecież za ciepło nie jest i sam fakt,że organizm dziecka mógłby się wyziębić. I jeszcze te pretensje..chyba powinna podziękować,że ktoś zainteresowal się jej płaczącym dzieckiem? Ja nigdy bym nigdzie synka samego nie zostawiła. To niewyobrażalne!

Gość gość
To ona godzine siedziała w drogerii, czy poszła gdzies jeszcze?

Gość gość
Tego nie wiem..tam akurat jest ciąg kilku sklepów. Gdy policja przyjechała to babka była w drogerii.

Gość gość
ECH.... Dobrze zrobiłaś Autorko.

Gość gość
Ja bym sobie zabrala to maleństwo do domu. :)

Gość gość
sama piszesz ze matka dziecka byla niezrownowazona psychicznie normalne matki tak nie postepuja to chora kobieta byla i tyle

Gość gość
Takie matki powinni poddawać sterylizacji!

Gość gość
Biedne głodne dziecko :(

Gość gość
jeszcze nie tak dawno nie wolno bylo wjedzac wozkiem do sklepów.

Gość gość
Jo bym taka k***e za cycki powiesił

Gość gość
Nigdy nie słyszałam o tym,że z wózkiem nie wolno wejść do sklepu. A nawet jakby tak było to kur... ciężko wyciągnąć dziecko z wózka i wejść z nim? A jakby to była zima to też by je zostawiła na mrozie na pewną śmierć? Skrajna nieodpowiedzialność i tyle.

Gość gość
ten temat to prowo, nie ma nic o tym w mediach ogólnopolskich ani lokalnych!!!

Gość gość
A po co miałoby być w mediach?

Gość gość
17:47 o jest naszą łowczyni prowokacji z szustym zmysłem! Kuuurwa w każdym wątku widzi prowokację!

Gość gość
Dziewczyna miala misterny plan pozbycia sie dzieciaka , zostawila pod sklepem i oddalila sie na bezieczna odleglosc a przylazla nadgorliwa autorka i caly misterny plan poszedl sie piiiiiiiiiii Nadgorliwosc gorsza od faszyzmu ( wszystko co zostalo tutaj napisane to oczywiscie zart)