Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oto wasze 500 plus brawo pisowce

Polecane posty

Gość gość

FAKT ------------------------------------------------------------------------------------Matka tłumaczyła siniaki dziecka chorobą. 2-letnia Lilka zmarła

Gość gość
FAKT Dwulatka walczy o życie. Co jej opiekun napisał na Facebooku?

Gość gość
Kamil i Justyna nie zostali jeszcze przesłuchani. – Oboje muszą wytrzeźwieć do tego, aby przeprowadzić z mi czynności procesowe – mówi kom. Maludy.

Gość gość
A co ma 500 +z tym wspólnego ?

Gość gość
FAKT ------------------------------------------------------------------------------------Matka udusiła Antosia poduszką. NOWE FAKTY!

Gość gość
Jaki Kamil i Justyna? Przeciez jej matka to Angelika B, a ojciec to Szymon B. Poza tym ona wszystkie dzieci urodziła zanim weszło 500 plus, więc nie dopowiadaj swoich scenariuszy. Skoro dziecko mialo 2 lata, a 500 wypłacaja od niecałego roku, to chyba nie ustawa pchnęła ją do macierzyństwa

Gość gość
do gość dziś - to, że jak się dostaje za darmo więcej jak za pracę, to lekko przyjdzie i lekko idzie na wódę, narkotyki itp. używki i wtedy hulaj dusza - piekła nie ma, bo jak się zapracuje na każdy grosz, codziennie wstaje rano o 405 godzinie to każdy grosz sie zastanawia na o wydać, przy tym za pracę jet niejednokrotnie mniej jak za darmo.

Gość gość
Oboje muszą wytrzeźwieć do tego, aby przeprowadzić z mi czynności procesowe – mówi kom. Maludy. - to kuźwa, po czym mają wytrzeźwieć, po mleku 3,2 %

Gość gość
gość dziś w sumie masz troche racji tylko ze takie syt zawsze byly patologia byla , jest i bedzie No ale dziecka szkoda :(

Gość gość
Gorzów Wielkopolski: pobita 2-latka. Opiekunowie byli pijani

Gość gość
AKTUALIZACJA godz. 10 - 29-letnia matka dziewczynki miała w chwili zatrzymania 0,25 promila alkoholu w organizmie, natomiast jej 26-letni partner - 1 promil alkoholu. Oboje w tej chwili trzeźwieją. Wiaomo, że mieszkali na osiedlu Słonecznym. - Dziewczynka była w krytycznym stanie, przeszła skomplikowaną operację. W tej chwili jest w stanie śpiączki farmakologicznej.

Gość gość
Tragedia pod Gostyninem. Nie żyje ojciec z córką. 8-latka miała świętować urodziny

Gość gość
Widzę, co się dzieje u nas na dzielni. Na blokach konkretnie. Hołota nie pracująca tylko się opija za kasę z MOPS u i pewnie 500+, dzieci łażą bez opieki gdzie chcą, w gimnazjum zaczyna się picie. Latem zarzygane chodniki, potłuczone szkło i pijackie wrzaski. Większość tego menelstwa stawiło się w lokalu wyborczym, zmotywowało ich 500 +, bo wcześniej ich nikt w lokalu wyborczym nie widział ☹

Gość gość
Ale intelekt, gazeta typu FAKT niezły masz poziom

Gość gość
Tak 500+ zmienia porządnych obywateli w meneli, przecież gdyby nie ten program to by się nigdy nie wydarzyło!

Gość gość
17'20,przeciez to zabójstwo z samobójstwem ojca.

Gość gość
Gadacie głupoty, odkąd pobieram 500+ kupiłem nowy telewizor i konsolę. Teraz zastanawiam się nad kupnem auta. Jestem jak na razie w dobrej sytuacji, bo nie muszę kupować dzieciom podręczników. A i na spotkanie z kumplami wystarcza. Więc nie narzekam.

Gość gość
do gość dziś jak ci jołopie nie odpowiada FAKt no to sobie poczytaj na stronie wp

Gość gość
autorko opamiętaj się PATOLOGIA TO NA SZCZĘŚCIE U NAS JEST MARGINALNY PROCENT co chcesz na wszystkim wmówić że te dzieciątka cierpią przez 500 plus RANY BOSKIE to waśniewska też miała za śliski kocyk i zabiła małą madzię przez 500 plus???? A poza tym jak widzisz głodne zimne dzieci na podwórku i wiesz że mają problemy to na co czekasz czemu nie zgłaszasz tego nigdzie ?

Gość gość
do gość dziś - ja pieprzę, nie będę zgłasza, pisowe dają na wódę to hien zatrudnią starych po 40 latach pracy za 200 zł do pilnowania pijaków, żeby sobie dorobili do jałmużny emerytury i aby nie umarli z głodu za swoją praę 40 letnia

Gość gość
Nie odpisujcie debilce, to zwykła prowokantka! O to jej chodzi żebyście się denerwowały.

Gość gość
do 17 40 to tu pokazujesz nam akty przemocy w obec dzieci nie mające nic wspólnego z NORMALNYMI RODZINAMI a tu mówisz że nie będziesz tego zgłaszać jak komuś się dzieje krzywda bo mad=sz to w d.....

Gość gość
moje jedno dziecko nie dostaje 500+ bo nie stać mnie na więcej, myślę głową a nie tylko dupą i dla pisowów to nie jest dziecko, to ja też pieprze czyjeś, niech rodzice leją, robią z nim co chcą, udam, że nie widzę, mam gdzieś.

Gość gość
no i dobrze niech prowokuje ale nie zmienia to faktu że akty przemocy były są i będą tak samo jak nielegalne aborcję i milion innych złych rzeczy na które człowiek nie ma wpływu może się posrać a 500 i tak będzie

Gość gość
do gość dziś - e debilko, a te strony www to prowokacja, no to o i dziennikarze piszą

Gość gość
17 49 ja też mam jedno dziecko i nie mam 500 plus , ale w życiu bym nie mogła patrzeć bezkarne na krzywdę dziecka . BOŻE jaka z ciebie jest ........ biedny ten twój dzieciaczek :-(