Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oto wasze 500 plus brawo pisowce

Polecane posty

Gość gość
A ja z mojom zonom chcemy miec duzo dzieci, a co pszeciesz pracowac nam sie nie chce

Gość gość
brawo, niech dadzą jeszcze tej patologii 1000+ to przynajmniej będą mieli za co więcej chlać

Gość gość
i to po katolicku, zapieprzyć pracującym a dawać rozmnażającej się patologii

Gość gość
INTERWENCJA 07.04.2017 Sylwek zostaje z dziadkami! Szczęśliwy finał dramatycznej historii

Gość gość
ja pieprze, niech puste pisowce dadzą im jeszcze 1000+ zamiast 500+

Gość gość
Patologię należy wyleczyć z alkoholizmu. Zlikwidować sklepy monopolowe! Ta trucizna/zło/ nie jest ludziom do szczęścia potrzebna.

Gość gość
To nie wina PiS, że społeczeństwo popadło w alkoholizm. To wina poprzedniej władzy. Kto uruchomił hurtownie monopolowe? A co, czy to nie jest celowe wyniszczanie społeczeństwa?

Gość gość
Kto wymyślił alkohol i w jakim celu? Może zacznij od tego a nie, że dzieci dostają 500zł.

Gość gość
jak nie wina pisowców, dają za darmo to jak lekko przyjdzie to lekko pójdzie, jakby tak jedna z drugą małpą czy małpiszon zapracowała wstając rano do pracy o 4, wracając na 16 toby nad każdym groszem się zastanawiała na co wydać. A tak, co tam głupi podatnicy niech zapieprzają, a ja idę za 500+ kupić wódę, za miesiąc dostanę kolejne 500+ i tak dalej

Gość gość
cholerne pisowce rozpijają mlodziez

Gość gość
no i co, męndy pisowskie zadowolone

Gość gość
Mam 4 dzieci, zamierzam skończyć na 15. Ale niewiem czy żona to wytrzyma? Ale jusz tera łatwiej się nam żyje. A co dopiero jak bendzie 15.

Gość gość
nie obawiaj się, napewno jej nie zaj***esz, babska są wytrzymała jak wuj

Gość gość
Do tej pory było nie lepiej jest to wina tych szmat urzędniczek z opieki społecznej piją kawę i biorą wypłatę! ! W Niemczech dostają więcej lecz tam dobrze może za gorliwie działa opieka społeczna. Więc debilu nie pisz bzdur!

Gość gość
małpiszonie jeden, w niemczech najniższe wynagrodzenie to 8,5 euro za godzinę za prac ę, a u nas, małpy biorą co napieprzą dzieci po 2-8 tysięcy a za pracę ok. 1300 zl,, wypieprzaj do niemiec idioto

Gość gość
Jaka patologia? Mam 4 dzieci i teraz wiem że żyję, bo Wy mi płacicie taj jakby pensję. Wiec nie mam co narzekac. Stać mnie na więcej niż przed 500+.

Gość gość
Wprawdzie półtora miesiąca temu skończyliśmy lekcje, ale czemu by się znowu nie spotkać? W niedzielę o 19:30 robię spotkanie on-line. Pytania, odpowiedzi, ploteczki. Tajnego linka otrzymacie WSZYSCY jutro w mailu do 13:00. Jeśli nie otrzymacie, dajcie mi znać na maila. Dla reszty – zapisy na szkolenie (to samo) ruszą najwcześniej za miesiąc. Jeśli nie chcesz przegapić info, skroluj niżej do niebieskiego banerka i zapisz się

Gość gość
Wienkszosci sie polepszylo wienc nie zwalaj fszystko na patologie bo nioł nie jestesmy

Gość gość
narzekacie bo wam szkoda ze inni dostają a wy musicie na to robić? Nikt wam nie zabrania mieć dzieci, zastanówcie się zanim kogoś nazwiecie patologią.

Gość gość
Ciągle to powtarzam, że czuję się jak on. On wkłada w swoje życie ogrom pracy, co zajmuje też sporo czasu. Nie myśli o tym, że następny sprawi, że stanie się kimś wielkim. To powolny proces, do którego trzeba dojrzeć. To jest najważniejsze, by móc potem być dumnym z efektów pracy. Oczywiście trzeba kuć żelazo póki gorące, bo jeśli zaczniesz się zamartwiać, to nic z tego dobrego nie wyniknie.

Gość gość
Ci co nie pobierają 500+ piszą na innych patologia bo im po prostu szkoda że nie dostają kasy.

Gość gość
Nie wszyskie dzieci dostajo 500+ :-(

Gość gość
Ja myślę o założeniu własnej rodziny, jak myślicie ile muszę mieć dzieci żeby nie musiec pracowac, tylko z 500+ by wystarczyło na wszystko?

Gość gość
10 dzieci ci wystarcza, byś miała wszystko.

Gość Ojciec rodziny
Posiadam żonę, ciągnik i 6 dzieci. Gdyby nie unia i dotacje na pole z 500+ nie starczylo by na najtańszą wycieczkę. Więc nie piszcie że to tak dużo.