Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oto wasze 500 plus brawo pisowce

Polecane posty

Gość gość
weź się nie posraj z tymi gazetami

Gość gość
więc chuje mi spamują

Gość gość
ktoś niezłą kase bierze za te prowokacje

Gość gość
Ja tam nie widziałam żeby jakikolwiek dziennikarz napisał że 500+ sprawia że ludzie z porządnych robią się menelami, aczkolwiek nie wątpię że Ty widzisz to co chcesz. Bywa.

Gość gość
Co ma do tego 500 plus? :D

Gość gość
Bo jakby nie było 500+ to by matka nie została pijaczką tak to trudno zrozumieć? Hello!!!!

Gość gość
niech kuźwa pisowce jeszcze dadzą im dobrych samców do zapładniania ich

Gość gość
czyli ludzie są alkoholikami dopiero po wprowadzeniu 500 plus wyniosła myśl yebnij się :-D bo ta prowokacja jest ,,,,

Gość gość
do gość dziś -dziennikarze nie piszą źle o 500+, bo PiS cenzuruje i wszystko ma być pięknie, cenzura, cenzura i jeszcze raz cenzura

Gość gość
gość dziś Bo jakby nie było 500+ to by matka nie została pijaczką tak to trudno zrozumieć? Hello!!!! Mariolka? :D Patologia zawsze była, jest i będzie i na alko zawsze znajdzie kasę.

Gość gość
0,25 promila? Do 0,2 to można samochód prowadzić wiec pijana to ona nie była..

Gość gość
cholerne pisowce młodym zdrowym rodzicom jak by za pieprzenie się dają za darmo 500+ a dla chorych rodzice żebrzą o pieniadze

Gość gość
nie ma to jak napieprzy dzieci i nie nieć za o je wychować, cholernie durni i pozbawieni logicznego myślenia rodzice

Gość gość
a gdzie pieprzone pisowce są aby leczyć chore dziecko, oby ich Bozia pozbawiła wzroku za to, że rodzice muszą żebrać o pieniądze na leczenie

Gość gość
no nie, przed chwilą w radiu zet powiedzieli, ze budżet 500+ nie wytrzyma i trzeba będzie podwyższyć podatki i wiek emerytalny, no nie, kużwy pieprzone, cholerne pisowce by ich szlag trafił. bo barany krzywdę pracujących odcierpiały w wielkiej chorobie, oby im życzę wszystkiego najgorszego, chorób w wielkim cierpieniu, itp.

Gość gość
oczywiście jestem za, bo nie zapieprza się pieniędzy ludzi uczciwe pracujących już 30-50 lat, tak jak to zrobiły cholerne pisowce

Gość gość
precz z pisowcami i z 500+ rozdawanych za darmo

Gość gość
precz z 500+, my chcemy godnych wynagrodzeń i godnych emerytyur za pracę, ludzie nie dajmy się calkowicie zniewolić, wyjdźmy i walczmy na śmierć na zycie bo nas zagłodzą za naszą pracę

Gość gość
precz z 500+, my chcemy godnych wynagrodzeń i godnych emerytyur za pracę, ludzie nie dajmy się calkowicie zniewolić, wyjdźmy i walczmy na śmierć na zycie bo nas zagłodzą za naszą pracę

Gość gość
Mam wrażenie że te negatywne komentarze pisze jedna i ta sama osoba, wnioskuję po stylistyce.

Gość gość
dzisiaj znowu pieprzyli w radiu zet o 500+, no pisowce owszem, że dobrze robią, tylko, że nie wspominają, ze zapieprzyły pieniądze ludzi pracy

Gość gość
Acha,bo jeszcze przed wprowadzeniem 500+ nie bylo tego typu patologii?Autor badz autorka tego tematu to debil do kwadratu.

Gość gość
po 21 5 latka na balkonie a matka rozpijała 500+

Gość gość
Mam 5 dzieci, zastanawiam się nad kupnem nowego samochodu za pieniądze 500+. Przecież wy porządni obywatele mi je spłacicie.

Gość gość
On nie jest moim pierwszym kanałem, wcześniej zupełnie hobbystycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne skecze, jak także pojawiałem się w let’s playach zagranicznych kolegów. Było to czysto hobbystyczne, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 130 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do publikowania materiałów (staram się być bardziej systematyczny), ale ważne jest też dla mnie żeby to co wrzucam podobało się także mi.