Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o kobietach ,które zaraz po rozstaniu szukaja nastepnego faceta?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja mam kuzynkę ,która rozstala sie z wieloletnim facetem z jego winy .kochala go ,ale on ją olewał ciągle i w koncu sie rozstali. Zaraz po rozstaniu rozpaczliwie zaczęla szukac nowego faceta.na portalach i imprezach..spotykala się z roznymi facetami i wkoncu jakiegos tam usidlila.teraz bedzie ich slub kuzynka ma 31 lat i uważa,że mjusi sie spieszyć bo lata lecą i bedzie za pozno na dzieci potem.

Gość gość
Też tak robiłam. Rozstałam się z miłością mojego życia i rozpaczliwie szukałam kogoś na jego miejsce, było kilku a po 1,5 roku od rozstania znalazłam tego "jedynego". Teraz jesteśmy pół roku po ślubie, mamy malutkiego synka i.... Jestem nieszczęśliwa :/ więc nie polecam.

Gość gość
nie dla dzieci wychodzacych z mej pipsi. zadnych porodow

Gość gość
chcą wypełnić pustkę ale tylko sobie tym mogą zrobić krzywdę. A jak nie sobie to komuś. ja byłam z palantem 5 lat. wiedziałam ze miał w tym czasie inne-teoretycznie jak z nimi sypial to nie byliśmy razem bo to był burzliwy związek i co kilka miesięcy się rozstawalismy... no ale jednak jak dla mnie to były zdrady. po rozstaniu w ciągu kilku tygodni zaczęłam się spotykać z kumplem. przez kilkanaście lat się kumplowalismy. ja tego co między nami się zaczęło nie traktowałam poważnie a on... on od lat był we mnie zakochany i zlamalam mu serce :( zniszczylam wieloletnia przyjaźń bo szukałam pocieszenia. nie warto.