Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MatkaLena

Ma ktoś ochotę

Polecane posty

Gość gośćbx
No to ze mną nie miałabyś żadnego problemu. Jestem otwarty na wszystko w seksie. Oczywiście chciałbym się odwdzięczyć za takie pieszczoty długą i namiętną minetką :p

Gość gość
Podchodzę do ciebie wsuwam rękę pod spódniczke zsuwam ci majteczki i delikatnie pieszcze twoją cipke a gdy już jest mokra wkładam palce rozchylając płatki twojej mokrej cipki ty rozpinasz mi rozporek i.... Napisz co dalej

nie wiem co ty na to ale wole druga dziurke miec pieszczona oralnie.. oczywiscie wczesniej dokladnie sie do tego przygotowuje

Gość ciekawski gość
Jak się przygotowujesz do pieszczenia d\u\p\e\c\z\k\i\?

Gość gość
Podchodzę do ciebie wsuwam rękę pod spódniczke zsuwam ci majteczki i delikatnie pieszcze twoją cipke a gdy już jest mokra wkładam palce rozchylając płatki twojej napalonej cipki. Ty otwierasz mi rozporek i. . . Napisz co dalej

lekko popycham cie na fotel, wyciagam twojego f*uta, troche masuje a chwile pozniej wkladam sobie do ust

Gość gość
Nie stanął Ci..:)

Gość gość
Trochę się całujemy? Myślałem że masz trochę wyobraźni .

to moze powiedz mi co mam robic, lubie kiedy facet wie czego chce i umie to dostac

Gość gość
Piszesz jak facet,a nie kobieta.. Albo jak prymityw..

Gość gość
drugą ręką pieszcze twoje pośladki i palcem rozchylam twój otworek twoje sutki twardnieją z podniecenia wypinasz dupcie ja klękam i liże najpierw pośladki potem drugą dziurkę. Łapiesz za mojego k****a i. ... Użyj wyobraźni

Gość gość
drugą ręką pieszcze twoje pośladki i palcem rozchylam twój otworek twoje sutki twardnieją z podniecenia wypinasz dupcie ja klękam i liże najpierw pośladki potem drugą dziurkę. Łapiesz za mojego k****a i. ... Użyj wyobraźni

Gość MatkaLenawylogowana
Biore twojego k****a do ust i gryze go w samą główkę. Czyjesz ból a ja zaczynam ssać twoje nabrzmiałe jaja. pluje na ręką wale ci konia

Gość gość
Nie słuchaj tego gościa co pisze że. Piszesz jak facet

Gość gość
Bo nie umiesz byc goraca i kobieca. Jestes tylko wulgarna...jak prostytutka. Zero finezji.

Gość gość
Potem odwracasz się wypinasz spragnioną dupcie i naprowadzasz twardego k****a w dziurkę i czujesz jak fiut rozpycha cię od tyłu twoje podniecone piersi falują w rytm moich pchnięć a z cipki płyną soki. Wkładasz paluszki w mokrą szparke i masujesz guziczek. I co dalej?

Gość gość
Dalej hoooj...prosttytuta poszla sie zonanizowac..

Jakbym miała ochotę na finezje to poczytałabym sobie harlequiny.. nic nie poradzę na to że lubię czasem poczuć się trochę jak prostytutka

Gość gość
Daj sobie spokój z tym burakiem Lena. :)

A ty gość dziś ? Co lubisz robić w łóżku? Wolisz kiedy kobieta dominuje czy kiedy ty jej mówisz co ma robić?

Gość gość
Różnie Lena. Lubię kiedy kobieta ostro zaczyna. Lubię pozwalać jej obciągać jak chce. Aż w końcu chwycić za włosy i za gardło i ostro wypieprzyć.

Taka sytuacja: robie coś w kuchni przy stole, podchodzi od tylu, łapie mnie za piersi i je "miętosi" Ja w kilka sekund mam mokro, on zsuwa mi majtki i szybko wchodzi od tylu. Szybki numerek, czasem mam chęć na takie akcje.

Gość gość
Lubisz być ******* w dupcie? Sama też się tak zabawiasz?

Gość gośćbx
Nie ma żadnego problemu Lenka. Jeśli tylko lubisz, mój jezyczek z wielką chęcią zawiruje wkoło Twojego anuska ;) może i czasem też zagłębić się w nim :p Jak Ci już pisałem nic nie jest mi obce...

Od tyłu czyli facet jest za mną ale r*cha mnie w c*pke. W d*upkę też lubię, ale przedtem facet musi się bardzo postarać.

Gość gość
Ząb mnie zaczął boleć :O

Gość gośćbx
Już się możesz czuć jakbym był za Tobą. Jedną ręką łapię mocno Cię za pierś a drugą za pośladek. Moje usta obsypują Twoją szyję tysiącem pocałunków. Masuję Twoją pierś a druga ręką z tyłka przemieszcza się w stronę cipki....