Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy rolnicy to największe darmozjady w Polsce?

Polecane posty

Gość gość

Up

Gość gość
Tak

Gość gość
te ''darmozjady'' pracują świątek piątek siedem dni w tygodniu,nie mają urlopów i jak ty sobie smacznie śpisz,np.w niedzielę oni są już dawno na nogach.

Gość gość
Praca jak każda inna, uważam że bezpodstawnie nazywasz ich darmozjadami

Gość gość
Dzieki tym "darmozjadom" masz owoce,warzywa,jajka,mleko,mieso,ktore zresz.Samo z niczego to sie nie produkuje.

Gość gość
Haha ja autorka przecież ja kupuje żarcie w markecie

Gość gość
19:34 A skad masz te produkty w markecie?Z nieba przylatuja?

Gość gość
Na pewno tych produktów nie mam od rolnika :)

Gość gość
19:37 Ale ty tepa jestes,ze az zal.Te warzywa,owoce czy mieso,zanim trafia do sklepow czy marketow musza zostac najpierw wyhodowane.Przez rolnikow.

Gość gość
19:40 to ja autorka akurat przecież one z zagranicy a nie ze wsi od rolników są przywożone te żarcie do marketów jestem rodowita Warszawianka

Gość gość
19:42 Hahaha!Nie rozsmieszaj mnie kobieto.A za granica to rolnikow nie ma,ktorzy dostarczaja te wszystkie owoce i warzywa do sklepow czy na eksport???Rolnictwo to jedna z galezi gospodarczej na swiecie.

Gość gość
Autorka z zagranicy to ma te owoce i warzywa zapewne bezposrednio od kosmitow.Co za durna baba!:-)

Gość gość
Ja nie jestem durną babą bo urodziłam się w Warszawie i całe szczęście że kupuję żarcie w markecie niż od darmozjadow rolników nie kupuje żarcia od wieśniaków

Gość gość
Widać ze debilek nie sieją , jedzenie w polskich marketach jest pół na pół z Polski i zagranicy , i wyobraź sobie ze jeśli pod twoją smierdzaca jape nie wyhoduje tego Polski rolnik to zrobi to hiszpański albo ukraiński a takim tepakom hak ty nalezey się tydzień roboty w polu , zdechlabys po 2 godzinach

Gość gość
To właśnie miastowe prukwy sa smierdzacymi leniami w porównaniu z dziewczynami ze wsi , które pracują zawodowo po robocie sprzątają gotuja i jeszcze muszą pomagać na roli a swiniom z miasta się nawet nie chce spod własnej doopy sprzatnac

Gość gość
19:52 Autorka to jakas wyjatkowo tepa baba.Do tego malego mozdzka nie dociera,ze te wszystkie owoce czy warzywa,obojetnie czy polskie czy zagraniczne,z marketow czy sklepikow osiedlowych zostaly wyhodowane albo przez polskich rolnikow albo tych zagranicznych.

Gość gość
Największe darmozjady i lenie to te wasiawianki za 2 grosze , przyjdzie taka po robocie i nawet palcem brudas nie ruszy bo "zmęczona "

Gość gość
A powiedz nam autorko,skad niby wziely sie te wszystkie owoce,warzywa w sklepach,w ktorych kupujesz?Kto je wyhodowal wczesniej?Same sie wyprodukowaly i same przyszly do marketow?

Gość gość
Ja autorka mieszkałam kiedyś na wsi niestety we Wrocławiu i poznaniu to zadóópia totalne nigdy nie wrócę na wieś

Gość gość
Gdyby nie ciężka i mało opłacalna praca rolników (bo dostają z tego tyle co nic ) to by już dawno gowno spod siebie jadła

Gość gość
Ja autorka mieszkałam na wsi czyli we Wrocławiu i poznaniu więc nie chcę tam wracać na wioche wstyd Wrocław jest gorszy od Warszawy bo jest mniejszy ludnościowo i powierzchniowo to dziura

Gość gość
Autorka nie odpowiedziala na zadane pytanie.Zapewne zbyt madre jak na jej maly rozumek.

Gość gość
Przeciez to jest prowo. Niemozliwe, zeby tacy tępi ludzie jak autorka istnieli.

Gość gość
Cały mój okres gdy mieszkałam na wiochach we Wrocławiu i poznaniu to masakra całe szczęście wróciłam z tych dziur do Warszawy ja autorka mieszkałam we Wrocławiu więc wiem jak wygląda wieś

Gość gość
Od kiedy Wrocław to wieś? :D

Gość gość
Napewno prowo.Nikt az tak tepy nie rodzi sie.:-)

Gość gość
nie opłaca sie sprowadzać warzywa i owoce z z Hiszpania czy inny kraj bo wychodzi drożnej trzeba doliczyć koszty transportu do nas przyjezdzaja po mieso świnki az z Włoch a te sprowadzane smierdzace jecie z zagranicy bo z włoch da 10zł za kg a polak da 3 zł za kg i tak samo kurczaki wiecie ile kosztuja 3 zł kg sklep też narzuca cenę tylko ze to sa na samej chemii antybiotykach i hormonach

Gość gość
aaaaa:-D ale tępa krowa:-P

Gość gość
Up

Gość gośćRolniczka
Te,autorka...przydałaby mi się taka tępa dziunia jak ty do ogławiania buraków, nawet obiad dostaniesz i 14 zeta za godzinę,chcesz? Gratis będziesz miała opaleniznę jak z Egiptu. Jeden mankament,że tydzien po albo nawet dluzej nie bedziesz mogla chodzic wyprostowana ;-)