Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca w sklepie zoologicznym

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam do Was pytanie. Postanowiłam sobie trochę dorobić. Padło na sklep zoologiczny, bo lubię pracę ze zwierzętami, znam się na nich i wiem co im potrzeba :-) problem jest taki, że mam skończone 18 lat, ale jeszcze się uczę. Mam zamiar też iść na studia, nie związane ze zwierzętami, ale to szczegół. No i właśnie tutaj rodzą się pytania - czy istnieje taka możliwość, że jakiś pracodawca chciałby mnie przyjąć? Nie pracowałabym "normalnie", bo mam szkołę... ale byłabym w stanie pracować po szkole i w weekendy. Nie wiem czy w ogóle warto pytać, czy mnie nie wyśmieją i każą wrócić jak skończę szkolę - bo np. Nie opłaca im się zatrudniać takich osób. Zdaję sobie sprawę, że nie będę też zarabiać tyle, ile inni pracownicy - bo będę pracować mniej godzin, ale nadal mam wątpliwości czy ktoś mnie zatrudni w takim układzie. Jednak tak sobie wymarzyłam taką pracę i tutaj kolejne pytanie - jeżeli nie da rady, to czy jest możliwość żebym pracowała np. W wakacje? Przez całe wakacje w normalnych godzinach. Tylko tutaj znowu kwestia czy opłaca im się zatrudniać kogoś na dwa miesiące...

Gość gość
Nie, nikt cie nie zatrudni, nie dosc ze na pol etatu to jeszcze bez szkolen :o