Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem paskudna i odpychająca...pora pogodzić się z samotnością

Polecane posty

Gość gość

zaczynam zdawac sobie sprawe z tego jak wyglądam, przestaje sie oszukiwać, jako nastolatka uwazalam się za ekstra panne, zyłam złudzeniami, razem z kolezanką obgadywalam inne, krytykowalam...a sama wyglądam jak pół d**y zza krzaka, nci dziwnego ze mam prawie 30 lat i nigdy nie bylam z facetem, zaden mnie nie chcial w moim wygladzie zadne ciuchy czy kosmetyki nie pomogą, nóg sobie nie wydluze, na cycki nie mam pieniedzy, na nos nie mam pieniedzy, twarzy nie zmienie

Gość gość
i niczego nie zmieniaj bo żyjesz dla siebie, a nie dla ludzi. kiedy to pojmiesz będziesz mieć wszystko w tyle!

Gość gość
Może za bardzo obserwujesz - kiedys patrzyłaś na inne dziewczyny i krytykowałaś je, teraz patrzysz na siebie i Ci ssie nie podoba to, co widzisz. A może trzeba po prostu być - bądź sobą - z tymi nogami, nosem i twarzą. Wyluzuj się. Pewno chodzisz cały czas spieta. Wygląd jest ważny, ale nie najważniejszy. Bądź fajną babką, a ludzie sami bedą do Ciebie lgnąć.

Gość gość
Też uważam że jestem paskudna ale nie obrabiam d**y ładniejszym. Za to znam dziewczynę która zachowuje się jak ty, straszny pasztet a uważa się za piękność i naśmiewa się z ładniejszych. Pewnie z zazdrości :P.

Gość gość
Oj nie ładnie