Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jadł boczek i obrażał muzułmanki... tragikomiczne!

Polecane posty

Gość gość

Szwed został postawiony w stan oskarżenia po tym, jak spożywał bekon w zbyt bliskiej odległości od muzułmanek w hidżabach oraz je obrażał. Jak donosi SVT, do incydentu doszło w Sztokholmie w ten weekend. Mężczyzna, którego imienia nie wyjawiły ani media, ani policja, podobno podszedł do wyżej wspomnianych kobiet w pociągu, spożywając w tym czasie bekon i zaczął przed nimi wymachiwać jedzeniem. Zgodnie z relacją, kobiety zaczęły następnie szukać miejsca gdzie indziej, jednak mężczyzna nie ustępował, idąc za nimi wraz ze swoim posiłkiem. Zarzuca mu się zwracanie się do nich w uwłaczający sposób, nie stroniący od rasistowskich komentarzy, chociaż ani policja, ani sąd nie sprecyzowały co dokładnie powiedziano podczas zdarzenia. Prokuratorzy zarzucają Szwedowi używanie rasistowskich określeń w stosunku do jeszcze innej kobiety na dworcu po tym, jak wysiadł z pociągu. W konsekwencji został on postawiony w stan oskarżenia pod zarzutem nawoływania do nienawiści rasowej. Anglojęzyczne komentarze w mediach społecznościowych dotyczące incydentu stanowią połączenie rozbawienia oraz niedowierzania. Peter Sweden, jeden z użytkowników Twittera, również wyraził niedowierzanie w związku z postawionymi Szwedowi zarzutami, pytając retorycznie: „Co będzie następne? Bycie rasistą, za wyprowadzanie psa”?

Zrozum rasistko ze wieprzowina w kulturze muzulmanskiej jest zabroniona wiec ten czlowiek powinien to uszanowac. Nie uszanowal wiec niestety teraz pojdzie siedziec. Dobrze mu tak. Nie to bedzie nauczka do wszystkich nietolerancyjnych faszystow.

Gość gość
Sa ludzie ktorzy trzymaja swinie jako zwierzeta domowe typu pies czy kot.i wychodza z nimi na spacer na smyczy.w rozmowach w toku byla dziewczyna z duza swinia w studio na smyczy.to idealny pomysl na ciapatych.kazdy powinien na znak protestu trzymac w domu swinie i wychodzic z nią na spacer :-)

Gość gość
Resactor to muzulmanie sa rasistami bo przyjechali do kraju chrzescijanskiego i to muzulmanie powinni u nas szanowac wieprzowine.jak muzulmanin w europie nie szanuje swin to jest rasista i obraza uczucia religijne europejczykow.

Gość gość
Jak muzulmanowi nie podoba sie wieprzowina to niech wyjedzie np.do syrii.

Gość gość
Muzułmanie są największymi rasistami nie ma już większych bo gdzie przyjadą tam narzucają swoją kulturę i terroryzuja

Gość gość
mam pomysł, rzucajcie boczkiem w każdą muzułmankę, którą widzicie na ulicy ;-)

Gość gość
Rzucac szkoda.lepiej jesc duzo wieprzowiny i potem pierdziec wieprzowinowym bąkiem w ich towarzystwie :-)

Gość gość
nie lubię wieprzowiny, więc nic nie stoi na przeszkodzie, aby obrzucić te idiotki mięchem :P

@ gość dziś Muzułmanie są największymi rasistami nie ma już większych bo gdzie przyjadą tam narzucają swoją kulturę i terroryzuja << Masz na to jakieś dowody czy tylko szczekasz jak kolejny rasistowski prawak? Prawda jest taka, że faszyści sami prowokują imigrantów. Pamiętasz tę zgwałconą Włoszkę? Tę kierowniczkę ośrodka dla imigrantów którą przez 5 godzi zbiorowo gwałcono? Pamiętasz co powiedziała po gwałcie? Powiedziała, że ten gwałt to tak naprawdę wina włoskich faszystów którzy są nieprzychylni imigrantom a imigrantów to frustruje. Sfrustrowani muszą gdzieś rozładować tłamszone emocje więc ją w końcu zgwałcili. Skoro nawet ofiara gwałtu przyznaje, że to wina samych Włochów faszystów to nie opowiadaj bajek, że to imigranci narzucają nam swoją kulturę, prawaku głupi!

Gość gość
Recsator555 dziś [16:20 x ty jednak jesteś po prostu kretynem:-D już ci chyba pisałem żebys moze zaczął "szerzyć słowo" na ulicach, zamiast czarnej sutanny załóż tęczową;)

Gość gość
Koleżanka wysłała mi link jak do artykułu jak to jakiś brutalny imigrant pociął twarz niewinnej szwedkiej nastolatce bo odmówiłą mu seksu...zaczęłam to wnikliwie czytać, ta niewinna dziewica wraz z koleżanką i tym panem była obecna na imprezie suto zakrapianej alkoholem i narkotykami. Pytam się,co to niewinne dziewczę tam robiło? http://www.dzienniknarodowy.pl/6028/szwecja-nastolatka-dwukrotnie-dzgnieta-nozem-w-twa/

Gość gość
No i co z tego, że była na tej imprezie? To nie znaczy, że jakiś śmierdzący dzikus z Afryki miał prawo ją zgwałcić. Większość Europejczyków wie, że nie znaczy nie i odpuszcza. A muzułmańska hołota gwałci białe kobiety, bo nie noszą hidżabów czy burek.

@ gość dziś >>Koleżanka wysłała mi link jak do artykułu jak to jakiś brutalny imigrant pociął twarz niewinnej szwedkiej nastolatce bo odmówiłą mu seksu<< Gdyby zadała sobie choć trochę trudu poznania kultury arabskiej to by wiedziała, że w tamtych krajach kobieta nie może odmówić mężczyźnie. Nie zadała sobie trudu więc sama jest sobie winna ale oczywiście prawaki zwalają winę na imigranta. >>gość dziś To nie znaczy, że jakiś śmierdzący dzikus z Afryki miał prawo ją zgwałcić.<< Ma prawo ją zgwałcić bo w tamtej kulturze takie jest prawo. Kiedy wreszcie Europejczycy nauczą się tolerancji? Polska niby jest w Unii Europejskiej ale po wypowiedziach Polaków widzę, że bliżej wam do buszu niż do Unii. >>A muzułmańska hołota gwałci białe kobiety, bo nie noszą hidżabów czy burek.<< To się dostosujcie. Na tym polega tolerancja w UE. Jeszcze nie zrozumieliście pisuarowe polaczki?

Gość gość
Największymi rasistami są Żydzi i Murzyni.

Gość gość
Szkoda że obrażał muzułmanki a nie muzułmanów. To są najbardziej zastraszone kobiety na świecie. Nie wiadomo, co by im groziło za przebywanie w obecności innowiercy żrącego boczek. To jest cholernie śmieszne, ale one muszą się całe życie wszystkiego bać. Na obrażanie ich facetów nie byłby taki odważny.

Gość gość
Nie wyzywaja mnie od głupich prawakow smieciu zapluty bo jestem kobietom , za to tobie by się przydało kilka gwałtów w doope

Gość gość
To jak Cię tak gwałty podniecają tlumanie to nadstaw własnej doopy Boże jak można być tak ograniczonym umysłowo

Gość gość
Rescator a kiedy uchodzcy zrozumieja ze wiekszosc ich tu nie chce.ze nasza kultura nie chce poznawac ich kultury,ze nasza kultura wymaga raczej onanizmu niz g****u i tego ze uchodzcy moga sobie nawzajem loda robic albo pukac siebie nawzajem w tylek.

Gość gość
Zrozum chamski rasisto Rescator że tu jest inna kultura i to jest mniejszość narodowa, więc powinni w miejscach publicznych się dostosować.

Gość gość
Nie martw się rascator muzułmanie gwalca też kozy i facetów , może będziesz miał nawet poznać islamską kulturę dogłębnie we własnym odbycie ;) czego z całego serca życzę takim otwartym na inne kultury ;)

Gość gość
Wlasnie dotarlo do mnie,ze oni wykorzystuja fakt wolnosci wyznania w europie.jakby islam zostal zakazany nie mieliby zadnych argumentow.oni to banka mydlana,lipa wielka.

Gość gość
Prawda jest taka ze muzulumanie to hipokryci mogą na Ciebie napluc nasrac ale połóż na nich palec to Cię zgwalca i zabija , mam nadzieję ze ich pierwszymi ofiarami będą tacy "otwarci " jak rascator

@ gość dziś >>To jak Cię tak gwałty podniecają tlumanie to nadstaw własnej doopy Boże jak można być tak ograniczonym umysłowo<< Może mi nie uwirzycie ale ja wzorem włoskich socjalistek nie zgłosiłbym gwałtu na sobie żeby nie dawać prawackim faszystom pretekstu do oskarżania muzułmanów. W imię tolerancji myśle, że byłbym w stanie wznieść się ponad osobiste urazy. Durne prawaki pewnie nigdy tego nie zrozumieją. >>gość dziś Rescator a kiedy uchodzcy zrozumieja ze wiekszosc ich tu nie chce.<< Mów za siebie. Ja ich chcę. Inni lewicowcy, cała Platforma i Nowoczesna i całe SLD też ich chce :) Kiedyś wrócimy do władzy i wtedy wywiążemy się z nawiązką ze wszystkich obietnic podpisanych przez premier Kopacz i Tuska. >>nasza kultura nie chce poznawac ich kultury<< Jak wrócimy do władze to nikt się ciebie głupi prawaku nie będzie pytał o zgodę. >>gość dziś Zrozum chamski rasisto Rescator że tu jest inna kultura i to jest mniejszość narodowa, więc powinni w miejscach publicznych się dostosować.<< Teoretycznie tak ale ponieważ winniśmy być dla nich przykładem tolerancji więc my się dostosujemy. Jak którejś prawicowej kretynce to nie odpowiada to musi liczyć się z gwałtem. Z jej winy.

Gość gość
Może mi nie uwirzycie ale ja wzorem włoskich socjalistek nie zgłosiłbym gwałtu na sobie żeby nie dawać prawackim faszystom pretekstu do oskarżania muzułmanów. x Jeblem jaki debil :D :D :D

Gość gość
Muzułmanka powinna to uszanować, że u nas można wszystko jeść.

gość dziś Muzułmanka powinna to uszanować, że u nas można wszystko jeść.<< Zrozum prawacka mendo, że muzułmanka nie mogła uszanować jedzenia boczku w swoim otoczeniu bo islam zakazuje wieprzowiny. Czy ja wam głupkom muszę wszystko tłumaczyć? Kiedy się wreszcie nauczycie tolerancji na europejskim unijnym poziomie? Wstyd przynosicie na całą Europę. Dobrze że chociaż wbrew pisuarom wybrano Tuska na przewodniczącego bo on sprzyja imigrantom i gdyby to od niego zależało to dawno otworzył by granice Polski przed nimi.

Gość gość
jestesmy w eurpie i TUTAJ WSZYSCY MOGA JESC WIEPRZOWINE nikt nie bedzie sobie odmawial bekonu w swoim kraju tylko dlatego ze muzulmanie jej nie jedza. mam gdzies ich kulture sa w europie ktora jest w wiekszosci chrzescijanska i powinni sie dostosowac, jak ktos jedzie do nich to musi przestrzegac ich prawa, regul, kultury a oni bdac tutaj musza sie dostosowac do nas

Gość gość
rescator jak mozesz bronic muzułmanina ktory przyjezdza do kraju chrzescijanskiego, korzysta z zasilkow i przywilejow i jeszcze probuje wprowadzac swoje zasady i religię z wlasnego kraju czyli tak naprawde poprpostu po kawałku zabierają nam terytorium no chyba ze ty sam jestes muzułmaninem? bo chyba to on powinien dostosowac się do kraju w ktorym przyjechał a nie kraj do niego? co by było gdybysmy przyjechali do fundamentalistycznej Syrii czy Afganistanu i zaczeli wprowadzac tam na siłe swoje katolickie zasady? rozumiem i uszanowałabym takiego goscia w jego wlasnym kraju a nwet broniłabym gdyby go ktos obrazał ale akurta to on jest u NAS i on powinien się dostodowac. jeszcze trochę a wgl nie bedziemy mogli zjesc publicznie wieprzowiny a na ulicach beda powstawały meczety i muzułmanie beda mieli przyzwolenie na gwał/cenie i zabijanie kobiet bo ich religia na to pozwala?