Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy listonosz może wam namieszać w życiu? Okazuje się, że tak

Polecane posty

Gość gość

Listonosz, który wie skąd listy i kto gdzie mieszka może być potencjalnym kombinatorem na policjanta lub na wnuczka. Takie są podejrzenia ale okazuje się, że gdy taki ma kogoś w wymiarach sprawiedliwości to podanie samego nazwiska uniemożliwia postępowanie. Skandal

Gość gość
W tym problem, że nie jednemu na imię stacho czy wasyl albo inna ksywa

Pewnie ze tak. W anglii znalem pewna amerykanke ktora miala meza anglika i dzieci i pewnego dnia listonosz wszedl na ich posesje a z garazu wyskoczyl na listonosza jej pies i go zaatakowal listonosz zara na policje i amerykanka albo uspi psa albo pojdzie do wiezienia sprawe w sadzie tez miala. Wiec musiala psa uspic :/

Gość gość
Moja znajoma opowiadała o pewnej listonosz ce co była podejrzana o współudział w poważnej sprawie o życie. Ktoś inny poszedł siedzieć bo miała znajomych. Każdy mówi, że jest winna, to tak jak każdy wie gdzie siedzi diler narkotyków ale interes na patologii kuratorów musi się kręcić więc niczego nie widzą, nie słyszą. Tak to wygląda

Gość gość
Bezprawie to uznawania prawa pod swoją potrzebę i stosowanie metod, w których zmieniają prawa pod potrzeby zainteresowanych np wywlaszczanie itp. Najgorsze są prawa dotyczące zamieszkania. Kompromitacja dosłownie. Obywatel, który nie ma nic zostaje na lodzie bez praw bo skorumpowsnych mundurowy zrobi wszystko żeby zawlaszczyc ziemię, samochód czy jaką kolwiek nieruchomość.

Gość gość
Listonosz samym plotowaniem szkodzi. Masz rację autorze. Spotkałam się z takim przypadkiem

Gość gość
Wystarczy, że listonosz powie gdzie masz jaką rodzinę np babcię czy dziadka przestepcom i rzeczywiście jest to zagrożenie. Otworzyliście mi oczy autorze. Dzięki

Gość gość
Rzeczywiście, że tak. Bo kto mu udowodni, że sprzedał informację? Nikt nie bierze pod uwagę tego typu zagrożenia? Dziwne

Gość gość
To mi przypomina fakt pewien. Złodziej, który mieszka w Niemczech jest Polakiem a ma nazwisko niemieckie. Typowy macho z łańcuchami. Współpracuje z czeczenami i ruskimi. Jeden taki młody dostaje na cpanie za pracę przy kwiaciarni. Nikt go nie zna ani Nie wiadomo kto to bo żadnej kontroli drogowej czy pieszego nie ma. Brak słów. Mówią o uchodzcach. Owszem im państwo daje więcej niż naszym rodakom. Zastanawia fakt dlaczego tak się dzieje

Gość gość
Niebezpieczny jest ten, który zna proces dochodzeniowy i wie jak robić by nie popełniać błędów w celu uniknięcia wykrycia . Informacje są dosłownie sprzedawane

Gość gość
Przestępcy żądają się z kobietami, które mają dzieci z innego ojca. Udają porządnych i grzecznych dla sąsiadów, wiadomo po co

Gość gość
Ja myślę, że coś jest w tym prawdy. Zauważmy jedną sytuację. Podpisy przy odbiorze przesyłki. Przecież aż się prosi by kombinować

Gość gość
Powinny być numery przesyłek i adres bez nadawcy. Tyle w temacie.

Gość gość
Są ludzie i taborety,jak to w życiu zawsze znajdzie się czarna owca w najbardziej nie wiarygodnym miejscu. Nawiąże do powiedzenia. Tylko dzieci są niewinne, ale i to się zmienia z czasem postępu świadomości i cywilizacji, nawet dzieci mogą być negatywnie zadziwiające.

Gość gość
taki listonosz wszystko wie wie lepiej od sąsiadki czy księdza wiem bo sam byłem listonoszem i on listonosze mówili z kim trzymać kogo unikać byc ostrożnym z kim spi kochanke gdzie pracuje a te psy to bujda bo listonosze sa szkoleni w obronie przed psami