Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mam, które późno dowiedziały się, że są w ciąży

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie. ja dowiedziałam się w 7 tyg. a do tego czasu co weekend piłam alko. naczytałam się dużo, że to bardzo niedobrze na tym etapie no ale nic już nie poradzę. szczególnie widzę, że najgorzej w 3 tyg od zapłodnienia :-/ jeśli miałyście podobnie dajcie proszę znać jak się mają Wasze pociechy, szczególnie w szkolnym wieku.

Gość gość
Witaj ja tez dowiedzialam sie w 7 tygodniu ciazy... pilam naprawde spore ilosci alkoholu... obrcnie jesten w 9 tygodniu i bardzo sie martwie... gin powiedzial mi ze ciezko okresic ze zawsze jest jakies ryzyko

Gość gość
Ile tego piłaś? To może zaszkodzić a może nie, u mnie podobnie ale prawie w 9 tyg bo miałam plamienie które wzięłam za @ piłam dużo, bardzo, i paliłam. Na szczęście wszystko dobrze syn ma już 7 lat jest zdrowy i bardzo inteligentny a ja już nigdy nie piłam tak jak wtedy! A było tego...

Gość gość
Nie martw się, natura nie jest taka glupia, nie po to w brzuchu nosimy dziecko aby je narażać tylko aby chronić i organizm sobie z tym poradzi, teraz już bądź grzeczna i wszystko będzie dobrze, ja już długo żyje na świecie więc uwierz, że wszystko będzie dobrze.

Gość gość
nie piłam jakoś przesadnie dużo. maks po 3 mocniejsze drinki na raz.

Gość gość
Moja kumpela miala takie wielkie imprezy jedna w 3 druga w 5 tyg ciazy mowi ze w zyciu tyle nie wypila. Dziecko super zdrowe ale stres miala straszny. Generalnie laska prawie nie pije

Gość gość
Tak, tak tajemnicza moc, ktora chroni dziecko bo kobieta "nieswiadomie" pije alkohol.