Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak o nim zapomniec?

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu szaleje za jednym chlopakiem, jest niesamowicie przystojny i zabawny. Spotykalismy sie pare razy na imprezach, byl dla mnie mily, razem sie posmialismy, przykulam jego uwage swoja osobowoscia, nie raz sie zapyta co u mnie na fb. Moglabym cos z nim probowac, ale fakt jest taki, ze... Jestem brzydka. Moze nir tyle brzydka, co gruba. Mam 172 cm wzrostu i waze 80 kg. Twarz moja uszlaby jeszcze w tlumie.. Tak wiem, powinnam schudnac. Tylko ze pewnie w jego umysle zawsze pozostane ta gruba. Co prawda mowil ze ladnie wyszlam na zdjeciu.. Ale pewnie ma mnie za maszkarona. Co robic?

Gość gość
zacząć biegać, odstawić słodycze, mniej jeść, jeść dużo owoców i warzyw. Codziennie 1.5 litra wody wypić. Gwarantuję że schudniesz, ale zmiana nawyków musi być stała, a nie tymczasowa. Schudniesz, po pewnym czasie nastąpią też zmiany w psychice, poczujesz się pewniej. Dodatkowo, jeśli ktoś np. biega, to imponuje u płci przeciwnej. Mnie np. zaczepiają przystojniacy podczas biegu, gratulują mi kondycji itd. :D polecam :)

Gość gość
Tlusta a chce przystojniaka :D szukaj w swojej lidze