Gość gość Napisano Marzec 31, 2017 na co warto zwrocic uwage przy wyborze oc? wiadomo cena, ale co jeszcze jak nie dać się złapać na pseudo atrakcyjną ofertę która po opłaceniu składki nie obejmuje tego na czym nam zależy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 31, 2017 oc to oc idziesz tam gdzie taniej :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onlineexpertcompensa Napisano Kwiecień 3, 2017 Na pewno warto rozważyć dołączenie NNW do ubezpieczenia samochodu, bo dzięki niemu ubezpieczyciel wypłaci kierowcy i pasażerom odszkodowanie, gdy ucierpią w wypadku komunikacyjnym w Polsce i za granicą. Podobnie jest z assistance, które zapewnia przede wszystkim pomoc w momencie nieplanowanego unieruchomienia auta (np. holowanie lub pomoc w „odpaleniu” silnika, gdy rozładuje się akumulator). Co do AC – ta polisa nie jest obowiązkowa, ale zdecydowanie warto zastanowić się również nad jej zakupem. AC pozwala na naprawę tych uszkodzeń auta, które powstały z winy jego właściciela (np. zniszczony przedni błotnik w wyniku „parkowania” na znaku drogowym) lub zostały spowodowane przez niezależne czynniki, takie jak warunki atmosferyczne (m.in. silny wiatr, obfite opady deszczu) czy atak wandali. Polisa AC umożliwia również otrzymanie rekompensaty w przypadku kradzieży samochodu. Assistance w razie wypadku dodajemy w Compensie gratis do ubezpieczenia AC. Pozdrawiam, Online Ekspert Compensa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 12, 2017 Ja nie miałam zielonego pojęcia gdzie sobie oc/ac wziąć ale skorzystałam z www.rankomat.pl i teraz mam Link4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akimuszke Napisano Kwiecień 12, 2017 NNW nie brałbym bo wyplacaja tylko w przypadku TRWAŁEGO uszczerbku na zdrowiu. Hehehe np odcieta Glowa. I to do 10 tys max.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akimuszke Napisano Kwiecień 12, 2017 A i sa strony z których się można dowiedziec jak płacić mniej np jesli przedluzysz oc 2tyg przed końcem można zaoszczędzić nawet 200zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eloelomakrelo Napisano Lipiec 26, 2017 Ja zawsze biorę najtańsze jakie mi oferują nie jestem głupi żeby bulić po 4 koła. Szukam przeważnie przez www.rankomat.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wikiloska Napisano Wrzesień 21, 2017 Ostatnio ubezpieczenia sporo poszły w górę więc każdy grosz jest ważny. Po wpisaniu podstawowych danych tutaj www.superpolisa.pl otrzymasz ranking najtańszych ubezpieczeń. Warto sprawdzić nawet na obecnym, będziecie wiedzieć czy nie przepłacacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość darek Napisano Listopad 26, 2019 ja to kupiłem oc w ergo hestii z polecenia przyjaciół, złego nie polecą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julka43 0 Napisano Maj 15, 2020 posiadam oc w uniqa i nie żałuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Błażej 1608 0 Napisano Październik 21, 2021 Dnia 15.05.2020 o 15:11, julka43 napisał: posiadam oc w uniqa i nie żałuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach