Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza to cudowny stan. Kopanie maluszka najlepsze uczucie.

Polecane posty

Gość gość

Nie sadzilam ze to takie piekne.

Gość gość
Modlę się by tego cudownego uczucia doświadczyć! :-)

Gość gość
nie posrajcie się :D

Gość gość
A ja po wpisach takich, jak twoje sądziłam, że piękne. Piękne nie było. Było dziwne, męczące, często bolesne - pod koniec marzyłam wprost, żeby już był koniec.

Gość gość
Nie zgodze sie. Potrafi kopac w szyjke macicy lub pecherz. Potem musze biegac co 3 min. do toalety.

Gość gość
Dla mnie piękne. Jestem juz na końcówce, i szkoda mi ze to juz koniec. Jest to niesamowite mieć swoje dziecko pod sercem i czuć jego ruchy.

Gość gość
Całą ciążę rzygałam jak kot. Młody siedział mi "w biodrze", bolało jak stałam, siedziałam i leżałam. Kopał mnie w pęcherz. Nie, nie było cudownie.

Gość gość
Jestem w końcówce ciąży, cudownie to będzie jak wreszcie urodze i odzyskam swoje ciało. Nie widzę nic wspaniałego w moim stanie

Gość gość
Dla mnie tez to bylo cudowne :) tym bardziej ze wiecej zajsc w ciaze nie mogę :(

Gość gość
W głowę się puknij nie wiem co w tym cudownego. Człowiek rusza się jak słoń w składzie porcelany. Nigdy więcej

Gość gość
Zgodzę sie, to piękne:)

Gość gość
Zobaczysz jaki porod cudowny miodzio normalnie

Gość gość
Modle sie zeby tego "cudownego" uczucia nie doswiadczyc. I pozniej szczegolnie smrodu gowna w pieluchach, wrzaskow calodobowych i pozniejszych szkolnych wybrykow a kto wie moze tez innych "atrakcji". :)

Gość gość
10.11 masz rację

Gość gość
No tak oczywiście że ciąża sama w sobie jest cudem ale ja też mam jej już dosyć. Od początku wymiotowałam ostro bardzo długo, teraz jestem mega gruba i ciężka i w ogóle mam dość. Zrobiło się ciepło wszyscy rozebrani z ładnymi figurami a ja teraz wielka krowa a miałam też fajna figurę:/ aż się wstydzę normalnie teraz przed ludźmi. Mała kopie mi w żołądek głównie i większość czasu mam zgage. Ale ogólnie to ją kocham i bardzo się cieszę że za 1,5 miesiąca już koniec ciąży. Już chyba lepiej "jej służy" i czuć się normalnie niż tak jak teraz. Pozdrawiam wszystkie Ciężarówki! :)