Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość gość

Nie widzialam sie z kolezanka ze 2 miesiace, jak ja zobaczylam to mnie zatkalo. Schudla 8kg i wyglada super. Zapytalam jak to zrobila to mowi ze jadla 4 bulki grahamki dziennie z wedlina, miesem, jajkiem, serkiem wiejskim plus warzywa pomidor, salata itd. Nie chce mi sie w to zbyt wierzyc bo przeciez zeby schudnac trzeba odstawic pieczywo

Gość gość Maja
To nie prawda, że chcąc schudnąć trzeba odstawić pieczywo. Ja schudlam 20 kg i jadlam właśnie grahamki i ziemniaki i makaron i ryż. Trzeba tylko zachowac odpowiednie proporcje.

Gość gość
Chodzi o to kim jesteś. Każdy z nas jest inny i nie zawsze to co działa na wiekszość zadziała na poniektóre osoby. Jednak w tym wypadku wydaje mi się ze warto poszukać czegoś lepszego, a z własnej praktyki wiem ze lepsze dostaniesz od dietoholicy.pl... Męczyłam się z moją wagą od dłużeszego czasu bo przez ponad 0,5 roku i nic... wazywałm 78kg... i miałam juz dosyć swojego wyglądu... na prawdę z dnia na dzien było ze mną coraz gorzej.. ale zaczęłam szukać i znalazłam włąsnie http://dietoholicy.pl ... to było jak zbawienie w pewnym momencie. Pierwszą radą jaką dostałam to była nie zgadniecie ciepła woda z cytryną ale niegazowana i bez cykru o poranku.. juz po pierwszym tygodniu czułąm się nie tylko o wiele lepiej ale straciłam 0,5 kg... potem dostałam kolejną radę od nich i moja waga zaczęła szybkować w dół w tempie 1kg dziennie przez 8dni z rzędu!! Nie będe tu podawała tego co mi przekazali z szacunku dla nich którzy na prawde sie namęczyli aby wszystkie przepisy sprawdzić w praktyce... Pozdrawiam

Gość gość
Przy tak szybkim odchudzaniu skóra będzie wisieć.