Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna ktora wychodzi za maz, powinna byc dotarta i dojechana

Polecane posty

Gość gość

z wieloma facetami, wtedy bedzie dobra zona.

Gość gość
dokłądnie, a nie cnotka p********a niewydymka

Gość gość
Haha jaka teoria bambusowa. Zawsze mozesz podsylac do mnie i moich kolegow jak twoja laska zbyt cnotliwa. Gra?

Gość gość
Acha,zapewne autor wydumal takie bzdury siedzac na swoim sraczyku.:-)

Gość gość
Mialem za zone dziewice ktora traktowala mnie jak inwentarz i awanturowala. Dojechana bylaby lepsza!

Gość gość
Chętnie ci ją dojadę.

Gość gość
Autor stary koniobijca hahaha

Gość gość
Ja mam zone ktura byla dziewica i jest taka ok ale miale kochanke ktura miala pewnie pelno penisuw w sovie i ta to prawie mie bzykala dobra byla

Gość gość
Beznadziejnie napisane ale cos w tym jest. Kobieta przed ślubem powinna spróbować kilku facetów i niekoniecznie na panieńskim tylko wczesniej. Bo sex jest ważny, niech poszaleje wie co lubi a nie bierze za męża kogoś np z małym fiutkiem a potem szuka kochanka, lub realizuje fantazje na dwa baty bo zawsze tego chciala

Gość gość
Tak sie to kreci dziwnie ze facet chciałby za żonę dziewicę,cnotkę niewydymke, a potem chce z niej zrobić dziwkę w łóżku. Jak juz mu się uda to się cieszy. Jak kobieta sie rozkręciła i jest jak dzi/wka to wiadomo ze chce spróbować więcej i nie tylko z nim. Widział ktos dzi/wke ktora ma jednego klienta? no sa takie ale on jest milionerem i placu za wyłączność

Gość gość
Byłam dotarta tylko mąż nie mógł mi nic zarzucić i tak powinno się zachowywać. Maż jako prawiczek miał mnie dziewicę. Po dwuletniej znajomości dopiero byłam docierana za jego zgodą i wspólnie do braliśmy kolegów. Ja dwóch on dwóch za wspólną akceptacją. Koledzy idąc na spotkanie wiedzieli że będzie seks . Każdy z nich myślał że będę ja mój chłopak i on. Na miejscu dowiedzieli się o orgii. Pierwsza się rozebrałam by resztę osmielić. Ta kilkugodzinna orgia zrobiła ze mnie kobietę gotową być żoną.

Gość gość
zboczency

Gość gość
Temat to żart primaaprilisowy :D

Gość gość
Dlaczego zboczency skoro nikogo nie krzywdzimy i robiłam to z moim ukochanym a nie za jego plecami. Stał się o mnie bardziej zazdrosny mój mąż.

Gość gość
Z facetem też tak jest, najlepiej jak miał z dwie trzy maks w łóżku to się nadaje.

Gość gość
Chciałam by mąż z moją koleżanką miał seks oczywiście przy mnie nie chciał. To samo z drugą parą nie chciał. Chciał przeżyć tylko moją orgię. Pominę szczegóły z orgii.

Gość gość
Bardzo bylby ciekawy przebieg i szczegoly orgii, mozna by inni skorzystali z Twoich rad.