Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiosna się zaczęła...to czas gwałtów i zabójstw, boicie się ?

Polecane posty

Gość gość

jurni niewyżyci gwałciciele, nastolatkowie ze stojącymi fujarami będą polować na wasze dziury :) w samej warszawie zgłaszanych jest rocznie kilkadziesiąt gwałtów (a tylko ok 10 % gwałtów jest zgłaszanych, wiec rocznie jest ich kilkaset) pamiętacie Kajetana Poznańskiego, urocezego chłopca? są jego naśladowcy chyba nie chcecie skonczyc jak Ewka Tylman

Gość gość
W Warszawie jest teraz młodych jurnych muzułmanów sprowadzonych przez Tuska i PO i tolerowanych przez PiS, gwałty murowane, a dojdą jeszcze morderstwa. W Szwecji takie multikulti spowodowało wzrost gwałtów o 1700%!!! Teraz Polska?

Ja będąc na studiach często chodziłam w nocy sama po mieście, to znaczy po obszarach niezabudowanych takich jak łąka albo lasek i nic mi się nie stało.

Gość gość
a mnie nikt nigdy nie chcial zgwałcić i nigdy nie zaczepiał :O a wracam czesto pozno alo spaceruje z psem po 22-23... chyba jestem brzydka i odpychająca chłppczyca i nie chcą gwałcic takich jak ja :(

Gość prawi 114
w nocy nie gwałcą , bo nie widać czy ofiara jest pasztetem.. Czy też ładna z twarzy Trzeba byc muzulmanem albo chorym na glowe by uprawiac seks z kimś kto wygląda jak żona shreka a g***ty sie nie oplacają , lepiej isc na d***** niz ryzykować kare 2 lat wiezienia . nie zebym to popierwal bo sam nigdy na d****ach czy ``masazystkach`` nei byłem

Gość gość
polska ma problem z impotentami , alkoholikami oraz ze spadkiem populacji , a wy tu z gwałłtami wyjeżdzacie Polska jest wśród 10 krajów na świecie o najmniejszej ilości gwałtów W indiach na 100 tys ludzi wskaznik gwałtów wynosi 800 a w Polsce zaledwie 12

Gość gość
jak jezdziłam z Falenicy do Warszawy to widziałam duzo muzulmanow w skm i w wawie, czulam sie niekomfortowo jak ich widzialam. balam sie

Gość gość
Mnie nikt nie tyka. Jestem aseksualna.Mogę być spokojna :)

Gość gość
Skrajnie zdegenerowane jednostki gwałcą co tylko się nawinie. Brzydkie, ładne, stare, młode. Do prostytutek nie pójdą bo albo ich nie stać albo z powodu braku "dreszczyku emocji".

Gość gość
ja bym chcial zg****ic bo mnie podnieca cos zakazanego, takie animalistic, natural

Gość gość
Jak ktos chce kogos zabic lub siebie to i tak to zrobi niezaleznie od pory roku.