Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego geje mają takie ładne twarze?

Polecane posty

Gość gość

Nie wszyscy, ale wielu z nich.

Gość gość
Dlatego są gejami, bo są kobiecy a nie męscy.

Gość gość
Czy taki Jacykow jest przystojny to nie wiem.Jeszcze z paru takich jak on napewno znalazloby sie.

Gość gość
Może maja dużo kobiecych hormonów praca mózgu wpływa na nasz wygląd, oni chca sie podobac facetom tak jak kobiety wiec ich mózg automatycznie dziala tak by wyglądali pięknie

Gość gość
Dlatego napisałam wyżej, że nie wszyscy, ale wielu z nich. No ale zobaczcie przeciez oni rodzac się nie sa w stanie zaplanować swojego wyglądu a mimo to takie ciach. Ładne oczy, twarz jak oni to robią?

Gość gość
Srak

Gość gość
Bo kobiece hormony silniej na nich oddziałują, co nawet słychać po ich głosie, widać czasem po gestykulacji,******ch itd. Ale zwłaszcza słychać po głosie, 95% gejów ma taki delikatniejszy (co wy nazywacie zniewieściałym, czy 'pedalskim') głos, ja po tym zawsze poznaję geja i w 99% się nie mylę :P

Gość gość
Może po prostu wydają Ci się ładniejsi, bo bardziej o siebie dbają niż przeciętny hetero? To nie reguła, ale często tak jest że są bardzo wypielęgnowani, a to podnosi atrakcyjność. Podobnie jest u kobiet, że te zadbane są postrzegane jako bardziej atrakcyjne;)

Gość gość
Bo urodzili się kobiecy i zamiast jak brzydkie kobiety ratują się makijażem tak oni mogliby silownią, treningami, zarostem wolą udawać kobiety :-P