Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawnik dług komornik

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu mama dostała pismo od komornika. Poszła do prawnika. Ten wysłał parę pism i stwierdził, że dług jest przedawniony. Liczy sobie 30% od wygranej tj. ponad 12 tysięcy. Mam wrażenie, że mama dała się trochę oszukać. Co sądzicie?

Gość gość
ile miala dlugu ?

Gość gość
38 tysięcy. W 2004 wzięła kredyt z moim ojcem i dziadkiem. Nie wiem, dlaczego tylko ja wzywają do spłaty.

Gość gość
Poczekajcie na sądowy nakaz zapłaty ( o ile takowy w ogóle będzie), wnieście do sądu zarzut przedawnienia i czekajcie na wyrok sądu. Żaden sąd nie wyda wyroku na waszą niekorzyść. Prawnik chce kupę pieniędzy za bzdurna sprawę. Dwukrotnie wnosilam zarzut przedawnienia. Masz pytania to odpowiem.

Gość Milena123456
Dobrym rozwiązaniem może być też upadłość konsumencka - ta kancelaria prowadzi sprawę mojej znajomej www.kancelaria-kllaw.pl

Gość gość
to spora kwota, warto żeby spojrzał na sprawę prawnik - bo może się okazać, że coś przeoczyłaś. Znam radcę który bierze jako honorarium koszty zastępstwa zasądzone przez Sąd od drugiej strony czyli ty nie musisz nic płacić od siebie podaję namiar 693445280 ale on działa na warszawskiej Pradze ... nie wiem skąd piszesz...