Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mało atrakcyjny facet z ciekawym, interesującym charakterem

Polecane posty

Gość gość

ma szanse na związek?

Gość gość
Na zwiazek tak, na zadowalajacy seks juz niekoniecznie. Jak nie bedziesz pociagal kobiety to seksu nie bedzie. Poczytaj tematy na forach ile facetow szuka kobiet bedac w malzenstwie, bo zona nie jest juz zainteresowana seksem.

Gość gość
18.23 jak żona nie jest zainteresowana sexem to wina jest po 2 stronach.

Gość gość
Facet z interesujacym charakterem zapewnia lepszy seks niz model z kiślem pod czaską. Bo u inteligenta glowka pracuje i wiecej wymysli zabaw seksownych niz ten drugi :) ale pusta laska tego nie zrozumie bo leci na wyglad dlatego interesujacy mezczyzni są sami.

Gość gość
Zadajesz pytania jak kobiety z forum typu czy przez sex analny zajde w ciąże albo j blondynka on brunet jakie bedzie nasze dziecko. Ogarnij sie facet!

Gość gość
zadbaj o stan konta, to się przede wszystkim liczy, kasiora czyni faceta atrakcyjnym w oczach kobiety

Gość TomaszR
Stan konta to nie wszystko widocznie bo jestem włascicielem firmy budowlanej ,mam ładne auto klasy wyższej ,jestem brzydal i nie moge znaleźć kobiety do związku.

Gość gość
Tomaszu jeśli masz na oku konkretną kandydatkę na partnerkę to spróbuj ją zdobyć. Metodą dowolną, ale niech będzie romantycznie. Daj jej odczuć że to na Ciebie czekała całe życie, a Ty sobie ją wymarzyles. Brzydki mężczyzna? Taki mnie zdobył a ujelo mnie w nim inteligentne poczucie humoru. Po niedlugim czasie pokochałam go za charakter i za szacunek, który mi okazuje. Teraz jest dla mnie Słońcem i najprzystojniejszym kochankiem na świecie. "A ja kocham brzydala.."