Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na szczescie bedzie corka!!!!

Polecane posty

Gość gość
Pocieszaj sie zalosna k***sia mamo, dwa diably, praca a ty siedzisz na kafe...idz zobacz co diably robia, chałupe roznosza albo zagladaja kasi z sasiedztwa pod spodniczke, zboki male po tatusiu

Gość gość
*kuttaassia mamo :)

Gość gość
Też jestem taką szczęściarą, mama parki. W sasiedztwie mamy dwóch batmanów, masakra jaki duet z piekła rodem

Gość gość
Przez całą ciążę obawiałam się, że będzie córka. To syn, ulga. Dorosły przyprowadził synowa jak marzenie. Jestem spełniona.

Gość gość
Tak, na pewno synowa jak marzenie, ktora bedzie narzekac na Twojego syna jełopa do swojej matki, sióstr i przyjaciólek. Norma o i na ciebie bedzie narzegać stara wiedzmo, żeś takiego ułomnego jełopa wychowała :D

Gość gość
Z jedynaka ni pies ni sabaka!!!

Gość gość
Wychowałam świetnego partnera, ojca , pracownika. Dzika suko:)

Gość gość
Zapomnialas dodac perwersa, ktory nic w domu nie umie robic. Kultura stara k*******o matko lajera :D

Gość gość
Ale poziom:( Takiej synowej nikomu nie zycze

Gość gość
Ma syna ale poczula sie spelniona jak przyprowadzil synowa, bo brakowalo jej wlasnwj corki. I ot tajemnica. :D

Gość gość
Po ile wy macie lat?15?poziom dyskusji jak w gimnazjum

Gość gość
A ja mam syna, drugi syn mi zmarł , oddabym wszystko aby miec ich obu.

Gość gość
Toz to prowo jakies trollicy.Widac to juz po stylu pisania.Nie wiem po co ludzie odpowiadaja autorce na takie prowo.

Gość gość
Autorko przeczytaj ten wątek od początku do końca i się zastanów czy naprawdę fajnie jest mieć taką córkę jak tutaj się wypowiadają...to też są czyjeś córki...:P

Gość gość
ja nie ogarniam że ludziom dorosłym może się tak straszliwie nudzić, przeciez to trzeba być popaprańcem

Gość gość
Autorko, ja za trzecim razem urodziłam córeczkę i bardzo się cieszę, ale powiem ci że moja chrzestna ma 3 synów i nie chciała mieć córki ,powiedziała "nie chciałam mieć córki bo byłaby druga taka oferma jak ja" :)

Gość gość
Autorka niech najpierw donosi ciążę i urodzi, bo jeszcze nie wiadomo czy będzie miała te córeczkę, życie czasem weryfikuje nasze plany, trochę pokory, Autorko:)

Gość gość
Gratulacje!!! Tez mam parke i jest pieknie!!

Gość gość
Co wy o tych parkach. Ja tez jestem z takiej parki. Pewnie matka tez piala z zachwytu jak sie mi siostra rodzila i co? To zaspokojenie potrzeb roszicow miec parke. Ale nijak sie nie przeklada ta ich radosc na relacje nasze brat siostra. Gowniara rozpieszczona od zawsze byla. Na wszystki matka jej pozwalala i dzis sa efekty. Ma 18 lat nieskonczone luceum i brzuch pod nos. Aaa no i bedzie corka. ... k9lejne rozpieszczony giwniarz bo juz matka rwie sie do pomocy. Dobrze ze juz jestem samodzielny. Ukonczylem studia .mam dobra prace i male wlasne mieszkanie. Czasami mi szkoda mojej siostry. Taka mloda a zycie spaprane no bo trzeba dodac ze tatus dziecka ma dobre checi ale nie sprosta oczekiwan mojej siostry i mojej matki. Mam nadzieje autorko ze ogarniesz wychowanie dziewuchy w obecnym wolnym swiecie.

Gość gość
Oj tak to prawda. Najwazniejsze to wychowanie dzieci w tych dziwnych czasach. No i naiwne sa kobiety ktore pragna dziewczynek aby pozniej na starosc sie nimi zajely. Nasze dzieci to obywatele swiata. Mam corke w angli i kontakt przez skype a 2 synow w polsce. To z nimi i ich rodzinami mam lepszy kontakt. Takze autorko troche wiecej pokory bo los bywa przekretny. Pewnie jestes bardzo mloda......

Gość gość
Co Wy gadacie... corki sa super, synowie od malego sie do niczego nie nadaja

Gość gość
Coraz gorsze te prowokacje... Albo naród coraz glupszy...