Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet nie może skończyć od loda.

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem - mianowicie jeszcze nigdy nie udało mi się doprowadzić mojego mężczyzny do orgazmu od seksu oralnego (jesteśmy ze sobą prawie 2 lata). Wcześniej nie miałam za dużego doświadczenia, ale raz udało mi się z innym chłopakiem i on dostał tego orgazmu :D Mój ukochany mówi, że czuje ogromną przyjemność, ale nie na tyle, żeby skończyć. Jeszcze jedna ważna rzecz - on nigdy nie miał orgazmu od loda także z innymi partnerkami (a miał ich dużo). Jak myślicie, czy to moja wina, że nie umiem robić loda? :( A może z nim coś jest nie tak? Czytałam gdzieś, że rzekomo od częstej masturbacji w młodości czasami się tak dzieje. Macie jakieś podobne doświadczenia albo porady?

Gość gość
Wszystko jest z tobą całkowicie normalnie i naturalnie. Poprostu ssij główkę penisa i w tym samym czasie mocno masuj dłonią trzon penisa. Obejmij go ciasno palcami i wal :)

Gość x15
Musisz w po trochu zwiększać tempo masując dłonią. A on musi naprawdę chcieć ci skończyć w ustach. Ewentualnie pozwól mu trzymać cię za włosy i posuwać w usta. Dłonią możesz go obejmować, żeby nie pchał się za głęboko do gardła.

Gość gość
Tak o twoja wina, nie umiesz po prostu robić loda