Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Przyśpieszone Dojrzewanie ?

Polecane posty

Gość gość

Temat brzmi głupio ale nigdy w sumie się nie zastanawiałem nad tym. Poznałem 2 lata starszą studentkę psychologii a mam 26l i praktycznie od dzieciństwa kolegowałem się ze starszymi osobami odemnie ok. 5lat. Obecnie mam małe grono znajomych do których bez problemu mogę się zwrócić w dzień czy w nocy, ostatnio pół roku pracowałem w delegacjach więc w domu bywałem na jeden dzień tygodnia który potrafiłem cały spędzić w łóżku. Mniejsza o to, liczy się dla mnie "jakość" a nie "ilość" znajomych więc każdy mnie dobrze zna, młodszych mam chyba dwóch, rówieśnika, a pozostali (ok. 15osób) wszyscy są odemnie starsi 3-10 lat i nigdy nikt nie wspomniał że jestem młodszy. Tak samo z kobietami (małe doświadczenie), podobają mi się same starsze ode mnie, poprostu są dla mnie bardziej wartościowe i pociągające niż rówieśniczki czy młodsze. Lepiej się rozmawia, nie brakuje tematów w odróżnieniu do młodszych które są zbyt dziecinne. Studentka wspomniana na początku poznana przez portal, rozmawiamy od miesiąca i spotkaliśmy się 3 razy. Właśnie ona chcąc poznać mnie lepiej, z pomocą wykładowcy stwierdziła "przyśpieszoną dojrzałość". Widzę że jest zainteresowana by kontynuować znajomość. Nie wiem co zrobić bo darzę bardzo silnym uczuciem inną kobietę, w której jestem po uszy zakochany i zdecydowanie bardziej mi na niej zależy choć jest 6 lat starsza i niestety czuję się dla niej "kołem zapasowym", wyznałem co czuję i o Niej myślę. Tkwię w zawieszeniu, Nie chcę grać na dwa fronty. Co byście zrobili w mojej sytuacji? potrzebuję porady

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować