Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trwa ukraińska inwazja chachłów na Polskę!

Polecane posty

Gość gość

Trwa ukraińska inwazja na Polskę. Bo Polska to kraj,który swoich gnoi a Ukrów,czy innych Ruskich hołubi.Ukraińców w Polsce już chyba z półtora miliona,w niektórych miastach czujesz się jak w Kijowie,We Wrocławiu statystycznie co 10 to Ukrainiec,oblegają wszystkie wioski,w Oleśnicy podobno jakaś ruskojęzyczna dzicz urządziła polowanie na króliki w centrum miasta.Powinien być limit z 10 tys. i już,a nie ściągać bez opamiętania.Polakowi w Polsce ma być źle,a Ukraińcowi dobrze.A najlepiej,żebyśmy kraj doprowadzili do połysku i zdechli to by wszyscy mogli przyjechać,a część jeszcze by się ucieszyła,że Polaczków szlag trafił.Jak to ostatnio koleś pisał,pojechał do Lwowa na wycieczkę,a tam demonstracja banderowców.I okrzyk:"Paliaki!!" odpowiedź:"Na pal!!" Oczywiście Ci sami potem jadą do Polski pracować,na tanie zakupy,czy po prostu po to,żeby nie płacić cła za samochód.Ja będąc Polakiem od tylu pokoleń,że giną w pomroce dziejów za wszystko muszę płacić i to zdrowo.Ukrainiec przyjeżdża..do południa pracuje legalnie..po południu na czarno....na dzieci 500+ dostanie,a jak kupi za łapówkę (jeśli wierzyć pewnej transmisji z obrad komisji sejmowej 400 euro) Kartę Polaka to nawet pociągiem ma 70% zniżki,i darmowe muzea,a ja Polak z dziada pradziada za wszystko 100%.A i zakupy z 23% Tax Free taniej za pieniądze głupich Polaków.Oni nas kiedyś tak udupią we własnym kraju,że do Australii będziemy przed nimi spieprzać i to w podskokach. Ostatnio gadam z taką.Legalna rodzinka w Polsce.Mąż legalnie pracuje,żona na czarno masaże robi.Bez wykształcenia medycznego,nie płacąc podatków,i nie rejestrując działalności gospodarczej,bo Polaczki głupie,dają się robić w ciula,to się Ukraińcom tu fajnie żyje...bo nie za swoje,a ze wszystkiego się korzystać chce.Pierwszy komentarz Ukraińca pod filmem,jaki z******ty transport miejski jest w Polsce,nowe autobusy itp. był radą,żeby przy kontroli dawać ukraiński paszport (odpowiednik polskiego dowodu osobistego),bo można głupich Polaków robić w ciula i jeździć "zajcom" czyli za darmo.Bo mandatu nie przyślą.A tu się wszyscy spuszczają z zachwytu,że najlepiej jakby ich jeszcze z 20 milionów tu najechało.Posrane macie w tych głowach?? Chcecie tu ludzi,którzy mentalnie są 30 lat za nami??Żeby nam tu syf zrobili?? Ze swoimi syfiarzami to mało już mamy problemów?? Przecież oni tak odstają mentalnie,że ich dziwi nawet kolejka w aptece czy do bankomatu,że ludzie zostawiają odstęp ze 3 metry,żeby intymność dać człowiekowi,bo na Ukrainie wlezie zaraz 10 ludzi,a w aptece czy przy bankomacie wiszą ci na ramieniu i czytają jaki pin wprowadzasz.Co my mamy w dwa lata całą Ukrainę ucywilizować?? Czy to raczej nas cofną do poziomu Bangladeszu?? Ja już przez nich do Wrocławia tylko Pendolino jeżdżę,bo tej ukraińskiej dziczy nie stać na bilety.Raz przez pomyłkę trafiłem na podmiejski z Wrocka.Na każdej stacyjce się zatrzymywał.Cały wagon aż do Oleśnicy pełen Ukraińców,byłem jedynym Polakiem.Zachowanie jak imigranci w Niemczech.Nogi spocone,buty zdjęte i skarpetki jeb mi obok na siedzenie,bo Ukrainiec naprzeciwko siedział,po całym dniu roboty na budowie pewnie.Inhalację jak skur....miałem.Wyglądałem po podróży jak statysta z The Walking Dead.Tylko bilet w Pendolino drogi jak cholera,za to kultura,szybko i bez Ukraińców,bo wtedy to bym musiał już chyba samochodem jeździć

Gość gość
a inwazja złodziejskich, brudnych buraków i dziwek z polski na Wyspy brytyjskie? to lepiej by byli tu Muzułmanie czy Ukraińcy?Ukraińcy godniej w Polsce się zachowują niż polaczki na Wyspach

Gość gość
Ukraińcy do Polski na tanie zakupy? A to żeś doyebau teraz hahahahahaha

Gość gość
Polacy przy Ukraińcach to klasa wyższa z manierami ;-)

Gość gość
jeśli dzikusy bez wykształcenia i znajomosci języka zabierają ci prace to musi być z tobą bardzo złe jahajahah

Gość gość
gdzie ty mieszkasz za wołgą ja nic nie widzę w stolicy???

Gość gość
W stolicy jest ich już tyle że każdego dnia w komunikacji miejskiej można spotkać. Mieszkają najczęściej na obrzeżach miast bo wiadomo, taniej.

Gość gość
Im więcej Ukraińców przyjedzie tym lepiej dla nas pracodawców. Ukry pracują za połowę z tego co żądają butne polaczki, które pracują na pół gwizdka a wymogi mają ze aż hej!

Gość gość
Ja też ich sporo widzę , faceci brzydcy a laski kartoflane gęby , wyglądają jak takie janusze i Grażyny w wersji ukraińskiej , a prawda jest taka ze już muzulumanie sa lepsi od nas bo oni sa dzicy i nie ucywilizowani , faceci non stop chleja a te młode się zachowują jak tanie dziffki

Gość gość
nie znacie ich dziś robią za pół ceny a za jakiś czas będziecie błagać żeby się ich pozbyć to cwana nacja i potrafi się wywyższać naprzykrzać i być wroga czas pokarze będziecie nimi rzygać i problemami których przysporzą.!!!

Gość gość
Im więcej Ukraińców przyjedzie tym lepiej dla nas pracodawców. Ukry pracują za połowę z tego co żądają butne polaczki, które pracują na pół gwizdka a wymogi mają ze aż hej! x ty zalosna k***o za ten komentarz powinno sie ciebie odszukac i ci doyebac psie y****y

Gość gość
Szkoda mi rosyjskojęzycznych uchodźców z Dobiecka, których nie chce banderowski Zachód UA.

Gość gość
Pomagajmy Ukraińcom ze Wschodu. Uciekają przed wojną, nie znają ukraińskiego i nie popierają banderyzmu!

Gość gość
Wiecie, że uchodźcy z Doniecka nie mogą sobie wypłacić emerytury ani zasiłku w innym obwodzie? Że nie znają ukraińskiego i odcinają się od Bandery? Jak mają żyć w tym chorym kraju? Polska powinna im pomagać.

Gość gość
to ciekawe, bo w okolicach Doniecka i Ługańska jest wiele osób polskiego pochodzenia, jeden z liderów Noworosji nazywa się Wesołowski, ja bym dał mu i jemu podobnym Kartę Polaka i osiedlił całą rodzinę! :-)

Gość gość
do tej pory myślałem, że Ukraińcy są naszymi pobratymcami, ale teraz coraz wyraźniej widzę, że większość z nich nigdy do Polski nie powinna być wpuszczona!!!

Gość gość
Tylko rosyjsko jezyzczni ukraincy sa ok , Ci mówiący po ukrainsku to czciciele upa , Ci we wschodu nawet bandery nie znają bo to tak naprawdę rosjanie wcielenia na Ukrainę i zukrainizowani

Gość gość
No i zauważyłam ze rosyjsko jezyczne ukrainki sa zazwyczaj ladne a te z ukraińskiego medycznej części sa jakieś szpetne ,wyglądają jak jakieś arabuski

Gość gość
Ukrainsko jezycznej *, wogole pracując na zachodzie zauwazylam ze najładniejsze i najwyższe sa ruskie później polki a ukrainki to jakieś niskie ciemne karyple

Gość gość
wszystkich obcych nie tylko ukrów jest za dużo

Gość gość
Polacy wyjechali na zachód, więc nasi pracodawcy przyjmują do pracy Ukraińców. Normalne. Teraz Ukraińcy mogą jechać na zachód i będzie problem z pozyskaniem pracowników.

Gość gość
też mi się ta inwazja nie podoba , inwazja trwa już trochę ale ostatnio się nasila

Gość gość
autorze za kartę Polaka nic się nie płaci

Gość gość
Im więcej Ukraińców przyjedzie tym lepiej dla nas pracodawców. Ukry pracują za połowę z tego co żądają butne polaczki, które pracują na pół gwizdka a wymogi mają ze aż hej! XXX ty pracodawco z bożej łaski lepiej się przyznaj jakie masz ulgi i dopłaty do kazdego ukropa