Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trwa ukraińska inwazja chachłów na Polskę!

Polecane posty

Gość gość
no niestety kultury to oni wielkiej nie mają, moim zdaniem jest ich za dużo, trzeba zrobić odsiew i czasowo zamknąć granicę.

Gość gość
PiS (konkretnie Morawiecki) chce ich 5 milionów w Polsce...

Gość nie ukrom wrogom naszym
Wybilabym te kur...y nienawidze ukrow. A pazernym pracodawcom zatrudniajacym ukra powinny biznesy padac. A ku...a ktora wypowiedziala sie o inwazji Polakow na wyspy. Mowie ci c***o ze Polacy zawsze pomagali bronili eyropy w tym uk a ukrainskie gowno nas mordowalo. Wiec ku...o milcz i napier....j kazdego ukra

Gość gość
Coraz więcej ruskich bab rejestruje się na badoo i polskich portalach randkowych, także w mniejszych miejscowościach. A tylko część posługuje się cyrylicą więc jeśli ma jakieś uniwersalne imię to od razu nie poznasz.Jeszcze niedawno było ich mało a teraz wysyp.

Gość gość
Polski pracodawca niechce zeby polska byla bogata woli tanich roboli za granicy a polak niech dziaduje jak niechce za miske zupy robić,dla ukrainca 1500zl to kupa szmalu a dla polaka zeby przezyć ,ukrainiec kupi dulary i wywiezie a polak pudzie do mopsu po pomoc ,obroty w sklepach niewzrosną bo z czego i bida sie klania bedom chuje gadać ze nima piniendzy a sami sie oto starają i taki ten kraj pojepany,szkoda płakać cza sie smiać z polskich idiotow ktorzy sami se pętle na szyje zakladają,a ja wiem kto tak robi:-) to te k***y polskie żydy chcą polaka na powrót do sutener wsadzić i żebrakow z nich zrobić to sie dzieje:-P :-D

Gość gość
Ja niestety pracuje z ukraincami na codzien i co gorsza spie z nimi po hotelach, bo pracujemy glownie na delegacjach i z czystym sumieniem moge napisac ze to sa ukrainskie świnie. Zacofane bydło hlajace na umur i zachowujace sie jak dzicz. Oni gdy w toalecie podcieraja tylek to papieru do klozetu nie wrzucaja aby splukac tylko wrzucaja taki obsrany do koszyka i to dla nich jest normalne. Oni sa faktycznie ogolnie minimum 20 lat za nami.

Gość gość
Dodam jeszcze ze ukraincy u mnie w firmie maja 3500 na reke a dwoch nawet i 4500 netto. Branza budowlana.

Gość gość
Ja ma dokładnie odwrotne zdanie Ukraińcy są tańsi od Polaków i pracowici a przy najmniej ci których zatrudniam są uczciwi Polacy dwa razy mnie okradli

Gość Roksana1992
Po co ta nienawiść do Ukraińców i Rosjan?

Gość torgar
Co ci politycy wyprawiają jak mozna tak wpuszczać bez kontroli do Polski tych ludzi z ukrainy- bo brakuje rąk do pracy, pan Morawiecki opowiada im ze dzięki ukraińcom rozwija się polska gospodarka i takie pierdoły. Tyle ich u nas jest że niedługo to trzeba będzie mówic tym banderowskim narzeczem. Pojedzcie do Lwowa to zobaczycie jaki to gospodarny naród, bród smród i ubóstwo to co Polacy tam zrobili jeszcze się jakoś trzyma oni nic nie robią tylko szczują. To są ludzie którzy zabijali dzieci starców i kobiety mają czarnoziemy dobry klimat a tam bida i syf komunistyczny jedyna nadzieja dla nas że jak najszybciej wyjadą z Polski!