Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaproponować drugi raz?

Polecane posty

Gość gość

Zaprosiłem koleżankę na kawę ale odmówiła ,zaprosić raz jeszcze,czy nie ma sensu? Znamy się ale na kawie nigdy nie byliśmy ,tak wyglądały wiadomości na skype: -Dasz się zaprosić na kawę? -Dzisiaj nie mogę bo jestem zajęta,może innym razem -Rozumiem więc innym razem -OK :) Nie wiem jak to interpretować a nie chcę się narzucać,zapytać za kilka dni czy czekać na kontakt?

Gość gość
Nie jest zainteresowana. Już nie ma sensu zapraszać.

Gość gość
Poczekaj z tydzień, może sama zacznie rozmowę, że mieliście iść. Mogła pisać prawdę, że jest zajęta lub troche ją zaskoczyłeś. Ja bym zaprosiła jeszcze raz za jakiś czas, jesli znowu odmówi i nie zaproponuje zadnego terminu to znaczy, że jej nie zależy i daj sobie spokój. Będzie chciała to sama zagada ten temat po dwukrotnym zaproszeniu.

Gość gość
przecież odpisała OK i to z buźką czyli zgodziła się

Gość gość
oznaczało to -weź s********j frajerze

Gość gość
Panowie, zapraszajcie koleżanki na kawę, kawa to jeszcze nie randka. A poznać się zawsze warto.

Gość gość
Więc mam ponowić zaproszenie czy nie?

Gość gość
a zapraszaj, najlepiej z rana napisz, to bedzie miala chwile na zorganizowanie sobie czasu

Gość gość
i nie"-Dasz się zaprosić na kawę?", a "idziemy na kawe dzisiaj? chce mi sie z kims pogadac" cos w tym guscie

Gość gośćjjitt78ih
Zaprosić mozesz bo kawa to nic zobowiązującego ale raczej wiele sie nie spodziewaj bo gdyby była zainteresowana to by chociaz wytłumaczyła swoją odmowe

Gość gość
przecie mu wytłumaczyła,jest zajęta spodziewacie się że rzucimy wszystko i pobiegniemy na kawę? a skoro miała już jakieś plany to co miała odpisać? a może ona chce coś więcej niż tylko szybka kawa, może chce się przygotować jak na randkę a nie wyjść na godzinkę

Gość gość
kawę proponuje się wprost ,nie przez skypa

Gość gość
Typowa zlewka zdanie na odczepne,nie proponuj więcej.

Gość gość
zaproponuj drugi raz i dopiero teraz zrozumiesz o co biega

Gość gość
Nie wstyd ci teraz ?

Gość gość
Nie proponuj, będzie chciała się z tobą spotkać, to sama coś zasugeruje, albo się spyta, co z tą kawą. Imho gdyby jej zależało, to by pociągnęła temat z najbliższym możliwym terminem spotkania.

Gość gość
Sama może nie zapytać,ja bym nie zapytała tylko czekała na następne zaproszenie .

Gość gość
ja tez bym czekała

Gość gość
proponuj! aj tez bym czekała

Gość gość
Nie podpowiadajcie błędnie chłopakowi, ze jak dziewczyna będzie zainteresowana, to sama zadzwoni. Otóż nie zadzwoni jak będzie zainteresowana chłopakiem , to jasne. Ale jeśli nie będzie jej na nim zależało, wtedy bez oporu może zadzwonić traktując biedaka jak kumpla, a tego raczej ów biedak nie oczekuje. Więc drogi autorze, zadzwoń do niej i zaproś ją na kawę, herbatę czy sok pomarańczowy. Zapytać zawsze warto, jak odmówi, zapytaj ją czy odmawia dziś bo nie ma czasu ( a w takim razie kiedy ma czas ?) , czy odmawia bo zwykle jest zajęta . Jeśli zwykle to znasz odpowiedź. Ale jest jeszcze jedna rzecz, czasami ( a nawet często) zdarza się , że dziewczyna nie jest zainteresowana spotkaniem ( bo ma obecnie np. jakieś zobowiązania - z kimś się spotyka itd , ale ma również zasady i nie spotyka się z dwoma w tym samym czasie ) , ale dwa miesiące później już jest zainteresowana tym spotkaniem zaproponowanym przez ciebie i to bardzo, ale jest już za późno. Więc , spróbuj jeszcze raz. Ale pamiętaj, dziewczyny natrętów też nie lubią.

Gość gość
Zapraszasz na kawę czy "na kawę" bo to różnica.Zależy jak ona odbiera,dała ci zielone światło do randki ?

Gość gość
hej, nie przesadzaj, kawa to kawa, kawa to nie randka.

Gość gość
Kochasz ją ?

Gość gość
To prowo juz było tylko ona go zaprosiła a on odpowiedział "dzis nie mogę,moze innym razem". 2/10 to ten sam (-a) pisze .