Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co będzie po windows 10

Polecane posty

Gość gość

? I kiedy? Chcę kupić laptopa ale prawie wszystkie mają windows10.

Gość gość
nie bedzie juz nastepnych systemów, windows 10 jest ciągle aktualizowany online i neistety szpiegowany ja po kupnie laptopa poprosilam kolege zeby zainstalowal mi starego windowsa 7, mam zamiar z niego korzystac do śmerci :D

Gość gość
Można kupić lapka bez systemu i potem kupić Windowsa 7 i samemu zainstalować. Albo zapytać w sklepie czy oni zainstaluja za dodatkową opłatą

Gość gość
tylko do 2020 będzie łatany win 7. bo ulepszany już nie jest

Gość gość
Czyli nic nowego się na razie nie szykuje? A co to zna czy że Windows 10 jest szpiegowany?

Gość gość
Doors 98 xD

Gość gość
ja jade na XP i mam w d***e Win10, Win8 a nawet siódemke :D i jakoś w ogóle nie odczuwam braku wsparcia dla systemu XP, zresztą ja nigdy nie aktualizowałem systemu ani razu ale ogólnie jeśli miałbym się na coś przerzucić to tylko Win7

Gość gość
Obecnie mam w starym kompie windows7. Tak go kupiłam był już wgrany. Czy jak teraz kupię laptopa bez systemu to da się to jakoś przegrać? ?? Jestem totalnie ziElena w tym temacie.

Gość gość
Niestety nie da się po bo najprawdopodobniej licencja jest przypisana do pc. No chyba że Ci dali razem z laptopem płytkę z systemem. Co do Win10 to przy zakupie nowego pc jest konieczny bo microsoft wymyślił sobie, że będzie blokował aktualizację win 7 i 8.1 gdy masz nowy procesor Intela lub AMD.

Gość gość
potem bedzie dywizjon 303

Gość gość
Niestety nie mam płytki. a ten Windows 10 faktycznie jest taki beznadziejny jak ludzie mówią?

Gość gość
Po windows 10 będzie koniec świata.

Gość gość
Windows 10 może wyciągnąć każdą informację z twojego kompa bez twojej wiedzy. A po windowsie 10 będzie linux xD

Gość gość
Nie jest beznadziejny. Wysyłanie danych można zablokować w opcjach, a potem specjalnymi programami. To jak to zrobić znajdziesz w poradnikach w necie, których jest pełno. Korzystam do początku. Jest stabilniejszy od poprzedniczek i szybciej się włącza. Od win7 tak bardzo się nie różni. To prędzej win 8.1 był niewygodny przez te swoje kafelki.

Gość gość
Te kafelki co je można było w opcjach wyłączyć o czym było w masie poradników w internecie?

Gość gość
Poproszę więcej wymiarów :)