Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny lecą tylko na wygląd zrobiłem test na portalu

Polecane posty

Gość gość

Załozyłem 2 fikcyjne konta na portalu randkowym. Jedno ze zdjęciem przeciętniaka ale zaznaczyłem że mam doktorat, studia na dobrej uczelni, dobrą pracę i cały profil opisałem czysto polskim językiem z zachowaniem przecinków itp. Drugi profil to foto modela. Napisałem ze mam wykształcenie podstawowe, nie pracuję i mieszkam z mama która mnie utrzymuje. dodatkowo w profilu zawarłem wiele błędów np poszłem, pujdę itp. Po tygodniu na pierwszy profil nikt nie napisał a na drugim mam pełno ofert randek.....

Gość gość
no to masz juz odpowiedz;D

Gość gość
Odrzucaja uczciwych mezczyzna wybieraja bad boyów samców alfa i modeli to potem co drugi zwiazek sie rozpada i płacza na forach ze maz was zdradza:D A spokojni poukladani nie zdradzaja wiec zostaja sami 🖐️

Gość gość
Daj linki do tych profili, żeby udowodnić, że to prawda. Tylko nie pisz wykasowałem itp.

Gość gość
Ile ludzi na świecie, tyle samo charakterów różnych. Pamiętaj

Gość gość
Kobiety to szmaty leca tylko na kase a mezczyzni z klasą nie chca wchodzic z zwiazki z materialistkami.

Gość gość
bo to świat obrazków i lajków. człowiek przestaje sie liczyć.

Gość Brzydki ale inteligentny
Kolego wiem cos na ten temat. Od kilku lat mam profile na portalach randkowych i nie moge znalezc partnerki. Zero powodzenia,zero wiadomosci.

Gość gość
Nie dlatego,zes brzydki czy inteligentny nie możesz znalezć panny.Jeszcze tego nie wiesz?

Gość Proznesabardzo
Na Tinderze chyba najbardziej widac, ze dla kobiet wygląd to najwazniejsza rzecz. Zrobisz inteligentny i zabawny opis- zero wiadomosci. Nie ma znaczenia, ze interesuje Cie pierdyliard rzeczy, czytasz mnóstwo książek a kino to Twoja pasja. Daj dobre zdjęcie a opis pozostaw kompletnie pusty. Na 10 lajkow wpadnie 9 par. Przetestowane z kolegą, który akurat jest takim typem przystojniaka. Kobiety klikaja lajki po sekundzie. Niezle sie usmialismy przy tym ale jednoczesnie zasmuciliśmy tym faktem. Miesiąc pozniej Kafeteria.pl " Mój mezczyzna nie interesuje sie niczym" No ale wazne, ze był ladny :)

Gość gość
ja też zrobiłam kiedyś taki test z tym, że dałam WŁASNE zdjęcia ale w dwóch różnych odsłonach - jeden profil to foty w makijażu, pozowane, w sukienkach itp a drugi zwyczajne, bez makijażu, zdjęcia np ze wspinaczki górskiej czy innych wycieczek. opisy też zrobiłam różne, na tym z makijażami itp byłam pustą lalą, wkleiłam cytaty w stylu "jestem jaka jestem" a na drugim koncie przedstawiłam się jako normalna, spokojna dziewczyna. no i zgadnijcie teraz na którym profilu miałam większe powodzenie...?

Gość gość
Bo to szmaty są a nie dziewczyny oni nie mają serca

Gość gość
No i prawidłowo "lecą", wy byście tylko seksbomby chcieli, ale żeby te seksbomby "nie leciały na wygląd" tylko uj wie na co, na wasze niesamowite wnętrze? Jesteście żałośni.

Gość gość
Większość LUDZIówto powierzchowne zakłamane pustaki. Ot, masz odpowiedź na cały ból du/py. A pisze Ci to ANTYnatalistka. :) Nie musisz dziękować.

Gość gość
11.29 - mnie tacy z wieloma zainteresowaniami odpychają - ja lubię spokój i taką normalność, dla niektórych to bylejakość. Po prostu nadmiar zainteresowań to też skrajność. Człowiek chce wejść w związek z człowiekiem, a nie kimś kogo nigdy w domu nie ma, bo albo na rybach, albo w operze a jak już trafi do domu to czyta i czyta i czyta, a ty mu kobieto podaj obiadek....to już czasem lepsza ta druga skrajność z kapciami , piwem i telewizorem - podzielimy się napojem i uśniemy przed telewizorem :)

Gość gość
faceci tez patrza na wyglad

Gość gość
Wiejski glupku zaloz konto przecietnej kobiety i pieknej. Napisz jakies kretynizmy na jej stronie ze tylko bogatych chce. I zobacz na ktora poleca. Pajacu. Sfrustrowany brzydal latajacy za slicznotkami ktore maja go w d...

Gość gość
Ja zrobilam eksperyment. Bylam brzydka nastolatka. Zgadnij ilu mialam chlopakow do 20 r.zycia? Wlasnie. Zadnego. Kolegow tez nie bo szkoda nawet czasu rozmawiac z brzydula. Wtedy chcialam miec brzydkiego byleby mnie kochal. Teraz nie chce. Zrozumialam wiele. Mialam roznych chlopakow .

Gość gość
I dobrze Wam frajerzy, macie mordy jak gówno, 165 cm wzrostu, zero mięśni, solony paluszek w gaciach, a wymagacie Jennifer Lawrence. Wszyscy brzydale jesteście zerem i szukajcie kobiet w Waszej kategorii, nie zaśmiecajcie skrzynki odbiorczej ładnych kobiet.

Gość gość
Jak bylam brzydka to chcialam tez nieladnego spokojnego chlopaka. Mogl byc przy kosci. Ale jak zobaczylam to traktowanie... boze. Jak sie tylko zmienilam. Zaczelam leczyc niedoczynnosc tarczycy i opuchlizna z twarzy oczu zeszla nagle stalam sie idealna kolezanka, jeden gnoj sam brzydki pocalowal mnie na sile. Potem chcieli ladni ale ja juz nie. No i jak mi przeszla ta odraza dp facetow (nigdy im tego do konca nie wybacze. Jak ktos zle traktuje czy ignoruje brzydka kobiete to go nienawidze) zaczelam poznawac chlopakow. Tzn zaczelam zgadzac sie na spotkania. Z ladnymi. Takze jak ustawiacie sie do ladnej jak burki z wywalonymi ozorami to wiedzcie ze ona ma was gdzies bo tez chce w miare ladnego. Startujcie do nieladnych spokojnych dziewczyn a nie pozniej wielkie halo ze ladne patrza na wyglad :D A wy na co patrzycie?

Gość gość
tak sobie wmawiaj ze stalam sie ladna dziewczyna kto uwierzy w te bajki

Gość gość
Taka jak ty pusta

Gość gość
baby patrzą tylko na wygląd traktują brzydkich, przecietnych jak śmieci, gówno

Gość gość
Sram na nie

Gość gość
Zrobiłem podobny eksperyment wrzuciłem zdjecie brzydkiej dziewczyny w makijażu na portalu randkowym jakie było moje zdziwienie , ze na to konto zaczelo pisać co raz więcej mężczyzn, zaczeło komplemetnować jaka ona jest piekna, ładna, spora część chciało się umówić, mniejszość chciała seksu. Wrzuciłem zdjecie brzydkiego chłopaka pisałem z tego konta do innych dziewczyn dostałem zero odzewu to pokazuje jak dziewczyny patrzą na wygląd.

Gość gośćaleelaska
Kiedys byłam gruba to prawie żaden sie za mną nie obejrzał,wzięłam sie za siebie to nie mogę się opędzić od facetów..tacy jestescie więc niby czemu ładne zadbane dziewczyny mają gustować w brzydalach?jesli jeszcze brzydki ma pozycje kase wykształcenie to przynajmniej ma czym zaimponować ale często przeciętniacy albo brzydale z minimalnymi zarobkami czy zawodowym wykształceniem startują do lasek a potem wyzywają nas od szmat bo ich nie chcemy..no sorry ale jak nie masz urody kasy umięśnionego ciała fajnego hobby to gdzie sie pchasz?znaj swoje miejsce w szeregu

Gość gość
Ja sie boję ładnych męzczyzn chociaz sama jestem atrakcyjna

Gość gość
A co ty jestes miss polonia wychudzona szkapo ze oczkujesz tyllp przystojniakow pustaku?

Gość gość
A co ty jestes miss polonia wychudzona szkapo ze oczkujesz tyllp przystojniakow pustaku?