Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość116

KOLEZANKA 45 JESTES TU

Polecane posty

Gość gość
45 uważaj na siebie zmykam z tematu

Gość gość116
O czym ty chlopie piszes? jak mozna "zaliczac" w sieci hahaha niezle

Gość gość
gość 20:28 - fajnie wiedzieć, że jest tu taki "anioł stróż" :) gość116 - da się, przecież gadamy :)

Gość gość
komu chcesz wcisnąć kity

Gość gość
można zbajerować spotkać się zaliczyć potem odejść czy to takie trudne tak postepują takie karki jak wy po sterydach, hormonach.

Gość gość116
Wrocilem z treningu i sprawdzam ta poczte i"iestety nic haha ale milo sie wraca do domu z mysla, ze moze jesnak sie odezwalas haha

Gość gość116
Ja nie biore sterydow buduje naturalna mase jwstem atleta musze biegac w moim sporcie sterydy by mnie w tym zameczyly haha

Gość gość
gość116 - ale to nie ja prosiłam teraz o namiary. Widzisz jakaś już się Tobą zainteresowała. gość - dobrze gościu będę ostrożna, ale chyba już zauważyłeś że nawet teraz jestem. Oj Ty to mi też namieszałeś wczoraj i zagwozdkę zrobiłeś.

Gość gość116
Kolezanko bo Ty to taka uparta Kolezanka haha a ja siedze i o ten kontakt nie moge sie doprosic no ehh a rozmow z Francuzami tu mam juz doac mieszkam w Rouen i tu gram

Gość gość116
Kolezanko ja Ci wczoraj zagwozdke zrobilem?

Gość gość
gość116 - no zgadza się, uparta jestem taki już mój urok ;) A tak poważnie, to jak to jest, że mieszkasz we Francji, pełnej różnych pięknych kobiet, a marnujesz czas na mnie? Na osobę której nawet nie znasz, ani na oczy nie widziałeś i z forum które nie ma nic wspólnego z szukaniem partnera. Nie ten drugi zrobił mi zagwozdkę, ze wszystkimi swoimi radami. (???)

Gość gość
autorze jedna panna z innego tematu była tobą zainteresowana

Gość gość116
Kolezanko ale ja nie szukam lartnerki po proatu chcialem pogadac z kims zaciekaqilas mnie bardzo sam nie wiem dlaczego po prostu hmm a co do Francji to specyficzny kraj i specyficzni ludzie gralem do tej pory w stanach od ponad miesiaca przenioslem sie do Francji klubu Rouen i nie znam tu jeszcze ludzi a jakos nie interesuje mnie nocne zycie tu.

Gość gość
gość116 - a mnie ostatnio zainteresowało nocne życie.... na kafe :P No to sobie fajnie jeździsz po świecie, żyć nie umierać.

Gość gość116
Kolezanko to moja praca kazdy jakas ma moja praca jest sport i tego sie trzymam bo jest to cos co lubie i w dodatku moj sposob na zycie. Nie moge arzrkac ale nie traktuje tego jako wakacji hah

Gość gość
gość116 - dobra, napiszę wprost. Jako że to internet i tu każdy może być nie wiadomo kim, to mam zdystansowane podejście, do tego co tu ludzie wypisują. Ale... jeśli faktyczne Twoje życie jest takie jakie piszesz, to dobra Twoja. Bo większość ludzi pracuje nie dla przyjemności, ale Ty chociaz dzięki temu trochę świata zwiedzisz.

Gość gość116
Kolezanko dlatego chcialem bys napisala na maila pokazalbym Ci moje zycie, ze tak to nazwe haha

Gość gość
gość116 - no wiem o co chodzi, ale tez zrozum mnie, że mam dystans, tym bardziej że to nie portal towarzyski i nie jestem tu w takim celu. Dlatego wczoraj pisałam, że na tych innych poszło by Ci łatwo i nie musiał byś ani prosić :) ani czasu marnować.

Gość gość116
Haha tak wiem ale zalozenie maila trwa dwie minuty i wtedy mozna spokojnie pisac czyz nie uwazasz? Rozumiem, ze nie ma na to szans z Twojej strony.

Gość gość
Stare baby lubisz...? Pelno tu takich .

Gość gość
gość116 - szansa jest zawsze :) ale tu w necie, muszę się do kogoś (obcego) w miarę przyzwyczaić, żeby przejść na prywatniejszy kontakt. Dlatego nie chcę żebyś niepotrzebnie czas marnował, bo nie o to mi chodzi, żeby kogoś tu zwodzić czy w głupka robić.

Gość gość116
Kolezanko dla Ciebie nie marnuje czasu nigdy haha nie martw sie, a tutaj to w ogole nie obserwuje innych tematow bo z daleka pachna despeacja, moze sie myle

Gość gość
Desperatem jestes Ty,latasz za stara baba z neta i sie napraszasz..To szczyt desperacji :-D

Gość gość
gość116 - nie mam tu za długiego stażu i nawet połowy nicków nie znam, więc nie wiem jak jest na 100%. Tematy i ludzie są różni, niekiedy nie warto czytać, innym razem mozna trafić na ciekawą dyskusje, albo pisanie do głupot i do śmiechu. A właściwie to jak Ty się tu znalazłeś, przekierowało Cię francuskie gogle na polska kafeterie? :)

Gość gość116
Ja nigdy nie bylem desperatem i nie bede mysl aobie co chcesz.

Gość gość116
Uzywajac Polskiego google szukalem jernej rzeczy w necie i odpowiedz na moje pytanie ukazala sie na tej kafeterii wszedlem i znalazlem temat ten chudej haha

Gość gość
gość116 - widzisz w prima aprilis wszystko było możliwe, nawet trafić do tematu chudej :)

Gość gość
(rany, a teraz jeden temat za drugim, o chudych dziewczynach i kobietach :D )

Gość gość116
Coz hah no widzialem ten temat daj spokoj to pisza jacys desperaci moim zdaniem haha

Gość gość116
Kolezanko a Ty jak tu trafilas? przypadek?