Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę pozwać panią Premier Beatę Szydło za obrażanie moich uczuć

Polecane posty

Gość gość

sformułowaniem "święto polskiej rodziny" w rocznicę wprowadzenia świadczenia 500 plus. Tylko dlatego, że mam 1 dziecko w jej oczach nie jestem rodziną?. Obraża mnie takimi określeniami. Tym bardziej, że dokładam się do tego świadczenia z moich podatków. Co tu się dzieje w tym kraju!

Gość gość
czy jest na sali prawnik?

Gość gość
no, ja jestem prawnik :D nie możesz z dwóch powodów przeplecionych na przemian płaszczyznami osobistą i prawną. 1. Jest najlepszą premier w powojennej Polsce i dzierży prymat przyzwoitości i prawego człowieka zdolnego do empatii dla jednostek, grup i całego narodu polskiego. 2. Posiada konstytucyjną władzę nad resortami zarządzania państwem, w tym sprawiedliwości i spraw wewnętrznych oraz/i/lub/a, twoja skarga jest zarówno w tym momencie, jaki i przyszłym bezpodstawna :P

Gość gość
Przed wyborami obiecała 500+ na każde dziecko, a po wyborach dzieci podzielono na lepsze i gorsze... mam jedno dziecko i też nie dostaję, bo 0 2 złote mam za duży dochod...

Gość gość
Ale za to ci, którzy zarabiają dużo i nie potrzebne im to 500+ to dostaną... nie ma jak 'sprawiedliwośc" pisu...

Gość gość
to się nazywa rozdawnictwo

Gość gośćlaluna
Ta sprawiedliwosc jest tylko ich sprawiedliwoscia,a ich prawo jedynie ich prawem

Gość gość
moja rodzina jest stale obrażana, gdyż w świetle przepisów pis rodzina z jednym dzieckiem nie jest rodziną. Miarka się przebrała! Mam zamiar zrobić z tego medialny użytek. Czy żaden dziennikarz jeszcze nie zauważył, że sformułowaniem 500 plus to "święto polskiej rodziny"! Czy moje dziecko ma być krzywdzone tylko dlatego, że nie możemy mieć z mężem więcej dzieci? Oszustka! Gdzie jest to obiecane 500 plus na każde dziecko! Powtarzam KAŻDE

Gość gość
Niestety nie możesz, politycy się tak zabezpieczyli że nic im za niedotrzymanie obietnic zrobić nie można, do sądu też nie pójdziesz, bo mają immunitet.

Gość gość
Jest najlepszą premier w powojennej Polsce x Masz poczucie humoru i to bardzo duże :P