Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie spodnie optycznie pogrubiają nogi?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam straszny kompleks chudych nóg. W łydce - 27 cm,w udzie 37 cm. Mam 160 cm wzrostu. Za cholere nie moge przytyć a jak już przytyje to efekty widać tylko w brzuchu. Mimo niedowagi wyniki mam dobre,jak to lekarz powiedział " taka Pani natura ". Myślałam,że po porodzie przytyje ale schudłam jeszcze bardziej. Moje nogi wyglądają jak patyki a o problemie znalezienia odpowiedniego rozmiaru spodni już nie wspomnę bo mam chude ale długie nogi więc albo spodnie są za szerokie albo za krótkie więc musze sie nalatać żeby coś znaleźć albo zwężać. Czym optycznie pogrubić nogi? Jakie wzory? Jakie kolory? Jakie fasony?

Gość gość
Białe, pastelowe, w kratę. Boyfriendy i dzwony. No i bojówki

Gość gość
A ile ważysz? ja mam niedowagę, ale az nie chce mi się wierzyć w takie wymiary nóg. Ćwiczysz coś? Bo samo tycie polegające na napychaniu się to w życiu Ci mięśni nie da. Trzeba przyspieszyć metabolizm, ćwiczyć i jeść mądrze (białko m.in) i to raczej lata niż miesiące ;) Co do spodni to jak ktoś pisał - jasne, z wzorami dużymi, proste (nie rurki), dzwonowate

Gość gość
Waże 41 kg. Ćwicze codziennie. Jem z głową. Nogi są umięśnione ale jednak nadal chude xD