Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli jesteś samotna wejdz proszę

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Szukam kobiety, wiek i wygląd nie ma żadnego znaczenia. Mam już dość samotności a spotykam same fałszywe osoby. Skąd jesteś również nie ma żadnego znaczenia bo ja ze względu na zdalny charakter mojej pracy mogę się przeprowadzić gdziekolwiek. Napisz proszę na maila... odmienswojezycietuiteraz@gmail.com

Gość gość
ie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż, nie cudzołóż,nie cudzołóż,

Gość gość
gość dziś ...Cześć! Szukam kobiety, wiek i wygląd nie ma żadnego znaczenia... x K_rwa, co za KRETYN ! Może jeszcze w pysk naplujesz potencjalnej partnerce na powitanie. Mój pies ma więcej rozumu od ciebie. x Zdalna praca :P... rencista chce gdzieś przytulić dupsko, bo go inna naiwna wreszcie dobrze poznała i natychmiast z domu wykopała :P. Noclegownia nudzi się kretynowi.

Gość gość
Przygłupie z góry. Tak, zdalna praca. Nie mierz wszystkich swoją miarą, nie kazdy mieszka w noclegowni i pracuje w biedronce jak ty.

Gość gość
nie zwracaj na niego uwagi on mieszka w pokoiku z babcią na 30m2, żyje za 150zł, ma rente inwalidzką, to stary 40 letni grubas który wpierdala cordon bleu z lidla za 2,89zł

Gość gość
Rozdwojenie jażni? Dobrze wiem ze jesteś tą samą osobą :D Biedak się wyzywa w iternecie :D

Gość gość
Nie mieszkasz w noclegowni ? To co ? Wychodzisz za kilka dni z więźnia i szukasz miejscówki z d_pą na rozruch :P ? Znamy takich... zdalnie pracujących :P x Normalny człowiek ma swoje miejsce na ziemi, a ty szukasz tylko desperatki z mieszkaniem :(.

Gość gość
Człowieku ja mam mieszkanie :D Nie chce się do nikogo wprowadzać, ale moge wynając mieszkanie w miescie w którym poznam osobę godną uwagi. Mój boże...

Gość gość
a znać to sobie może xD mówiłem juz nie mierz wszystkich swoją patologiczną miarą

Gość gość
Sekta/naciągacz/psychopata niepotrzebne skreślij.

Gość gość
Przyczepił się jakiś przyglup i nie rozumie że ja się nie chce do nikogo wprowadzać, ale z chęcią moge sobie wynając mieszkanie w innym miescie :) pięniędzy to akurat mi nie brakuje. Ale patologia tego nie zrozumie

Gość gość
gruby misio we własnej o sobie stary dziad który siedzi w obspermionych gaciach

Gość gość
Co za prymityw :(. Ma własne mieszkanie, satysfakcjonującą pracę, mnóstwo kasy i tylko kobietę może mieć BYLE JAKĄ :P.

Gość gość
Jeśli dla ciebie jedyne co się liczy to wygląd to nie ja tu jestem prymitywem :D won stąd frustratko. Było wczesniej myślec a teraz tylko Janusz z wielkim brzuchem i kariera w biedronce

Gość gość
Ciągle pisze o Biedronce, więc już wiemy gdzie zdalnie... ŻEBRZE :P. Faktycznie, biedronki są w całej Polsce, więc ze zmianą miejsca pracy problemu mieć nie będzie :P.

Gość gość
autorze to jest stary misio po 40 który ma rente inwalidzką i mieszka z babcią na 30m2

Gość gość
Up Fajnie ze nam się przedstawiłeś ale nikogo to nie obchodzi :D

Gość gość
A dziewczyna pracująca na kasie ci śmierdzi?

Gość gość
Serio dla was biedaki to że ktoś zdalnie programuje (glownie dla firm z USA) jest czymś czego wasze tępe głowy nie mogą pojąć? Ja wiem ze to forum głownie dla kur domowych (GŁOWNIE nie mówie ze tylko) ale nie sądziłem ze az tak :D

Gość gość
Nie śmierdzi. Frustratki atakują to napisałem trochę niepotrzebnych rzeczy

Gość gość
Dziewczyny ! On zaraz napisze, że pracuje dla NASA i was na lot tajnym wahadłowcem zabierze :P. Tylko najpierw przepiszcie na niego swoje mieszkanie :P.

Gość gość
Informatyk-programista, który polskiego słownika, nie potrafi włączyć w przeglądarce :P.

Gość gość
Tumanie z góry musisz pochodzić z niesamowitej patologii ze programiste porównujesz to pracownika z nasa :D Napisałem gdzieś ze chce się do kogoś wprowadzać? XD Gdzie niby? :D Napisałem że szukam kobiety, ale nie obchodzi mnie skąd bo nic mnie nie trzyma w mieście w którym mieszkam obecnie (nie jest to moje miasto rodzinne) wiec jak spotkam kogoś godnego uwagi to po prostu sobie coś wynajmę w miejscu zamieszkania tej osoby. Ale patola oczywiście widzi swiat tylko ze swojej perspektywy

Gość gość
Ja rzem jest presydentem ósa

Gość gość
gość dziś Akurat w NASA pracuje wielu programistów i Polacy są wśród nich bardzo szanowani :). Gdybyś wiedział coś o tym rynku pracy, to wiedziałbyś też o polskich programistach w NASA, a tak jesteś tylko śmiesznym BEZDOMNYM, usiłującym przytulić gdzieś swoje dupsko :P.

Gość gość
Co? XD Co to ma w ogóle wspólnego z tym co ja pisałem XD jezu, sami debile tu siedza. ale przynajmniej beke mam z was nie małą :D Kretyni xD

Gość gość
gość dziś Jedyną osobą SKOMPROMITOWANĄ w tym temacie jesteś ty :P.

Gość gość
Dlaczego tak zaznaczasz to słowo? Ja pisałem gdzieś o kompromitacji? XD Nie jestem bo swój cel osiągnałem :D

Gość gość
Ruchac ci sie chce

Gość gość
Owszem a o co chodzi