Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko jęczy przez sen.

Polecane posty

Gość gość

Mój 10 mies synek jęczy przez sen. Nie pomaga karmienie itd. Jest zdrowy,nic mu nie jest. Od dwóch tyg zaczął przesypiać całe noce i o...z jęczenia przechodzi w płacz ale się nie budzi. Ja go budze bo aż się szarpie. Nie wiem o co chodzi. Czy Wasze dzieci tak miały albo mają?

Gość gość
Moja córka (11miesięcy) ma to samo od jakiegoś czasu. Czasami w nocy przez to się obudzi i płacze,wtedy muszę ją przytulić,uspokoić. Może to jakieś koszmary senne?

Gość gość
Właśnie nie wiem. U mojego jest tak,że jak już go uspokoje i odłoże do łóżeczka to mija 5 minut i znowu to samo. Już tak 1,5 godziny walcze i cholera wie o co chodzi. W necie nic na ten temat konkretnego nie znalazłam.

Gość gość
Lęki nocne. To rozwojowe, przejdzie samo.

Gość gość
Koleżanka mnie nastraszyla,że to może być objaw pasożytów u dziecka np.owsików. Na wszelki wypadek zbadaliśmy dziecko w tym kierunku,ale badanie nic nie wykazało.

Gość gość
Może jakiś skok rozwojowy.kurcze..ale na rękach śpi normalnie.

Gość gość
Mogą być dwa powody problemy w związku przekładają się na dziecko. Mój mąż jest przy każdym badaniu cipki i wspierał porody jest wtedy dziecko spokojniejsze. Wiem że wiele dziewczyn jest zacofanych i tępych wstydzą się męża a obcego faceta ginekologa nie ciemno gród! Również nie narzekam że ktoryś z lekarzy mnie molestuje czy g***** jak ostatnio onkologii , urolog. ..Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek.. !! Drugi powód zła dieta i więcej herbatek.

Gość gość
Ty z 1.11 skończ już te swoje głupie komentarze !!