Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do przeciwniczek aborcji. Co byście zrobiły, gdyby...

Polecane posty

Gość gość
usunęłabym, pieprze, 40 lat i pieluchy, no nie, ja mając 32 lata nie chciałam drugiego dziecka

Gość gość
"cos zawiodło"?... albo się chce miec dzieci albo nie,jesli nie , jesli bardzo nie to się tak robi by do tego nei doszlo a jesli zdarzy się wpadka to wiadomo ze przy uprawianiu seksu trzeba się liczyc z mozliwą ciążą, tylko tchórze uciekają od odpowiedzialnosci.

Gość gość
jeszcxze jak by ktos ciez zmusił albo zg.w. ał/ cił to rozumie m ze mozna miec dyleaty ale dup.czy; łas się dobrowolnie\/ wiec jaką trzeba byc załosną zeby z tego powodu zabijac dziecko.

Gość gość
Oczywiście że urodziłabym, choć by miało być piąte. Nie rozumiem co za idiota mógł wymyślić tak głupie pytanie.

Gość gość
Nie jestem przeciwniczka aborcji w 2 przypadkach, nieletnia,zgwalcona lub chory plod. W innych przypadkach to kretynizm, i teksty w stylu " no zdarzaja sie wpadki" ...serio w czasach prezerwatyw w jazdym sklepie mozna sie zdziwic ze jest ciaza? Kretynki

Gość gość
Przecież to od faceta zależy czy założy prezerwatywę czy nie .To od faceta zależy czy się spuści do środka czy nie. To od faceta zależy czy kobieta będzie w ciąży czy nie! Więc dlaczego o kobietach mówisz kretynki? Lepiej powiedz na faceta kretyn!

Gość gość
do gość dziś - kolejna nawiedzona, pieprzysz jak potłuczona, to co kuźwa nie czujesz, że ci wkłada wacka bez prezerwatywy, jak nie ma to mu nie daję p***y proste, ale z ciebie tuman

Gość gość
Usunęłabym bez wahania. Teraz, w wieku 32 lat nie wyobrażam sobie wejść kolejny raz w pieluchy, a co dopiero za kilka lat.

Gość gość
Swiat jest pelen kobiet i kazda jest inna, jedna jest prostytutka i lubi to, inna pania dyrektor i lubi to, jeszcze inna nigdy nie pracowala bo lubi byc na czyims utrzymaniu itd....jedna wie ze seks oznacza ciaze a druga nie wie nawet ze facet jej wsadzil, no coz, kazda jest inna ,,nie osadzajmy :-) :-) :-) :-)

Gość gość
Haha dobre :-) jedna kobieta nie potrafi nawet kopic prezerwatywy w zabce bo sie wstydzi a jeszczejeszcinna inna jedzie za granice i wydaje kupe kasy , po to by wyssali jej dziecko z brzucha bo woli to niz prezerwatywe :-) :-) :-) :-) :-) a sory pisze sie "bo wpadla kretynka ze swoim kretynem" hahaha

Gość gość
21:53 Wiesz, że pisać poprawnie uczą na poziomie szkoły podstawowej? Jest coś takiego jak poprawna składnia, ortografia, interpunkcja. Polecam, bardzo ułatwia komunikację z ludźmi, bo to co napisałaś to jeden bełkot.

Gość gość
Ja mam 31 lat, męża, 1 dziecko (10-letnie) i więcej nie chcę mieć. Jeśli wpadnę, to usunę. Zabezpieczamy się prezerwatywą, gdyż ze wzlędów zdrowotnych nie mogę stosować środków hormonalnych. Przez te 10 lat 3 razy zdarzyło się, że prezerwatywa zawiodła, raz pękła i 2 razy się zsunęła, wówczas brałam tabletkę "po". Ja generalnie nie nadaję się namatkę, uważam, że dziecko ogranicza, człowiek nie może żyć tak jak chce, bo trzeba w wielu kwestiach się poświęcić dla dziecka. Mąż też nie palił się do zmieniania pieluch, teraz złapał jakiś kontakt z snem, bo już można z nim iść na mecz czy na rower. Do małego dziecka nie miał cierpliwości, ja zresztą też nie.

Gość gość
Do 22.02 wiesz ze jest cos takiego jak luz w d....? Wyjmij kija i badz soba, usmiechnij sie, no.....chyba ze lubisz aborcje to rozumiem poziom frustracji, tez bym byla czepialska.

Gość gośćewa
O kurcze a ja chce i nici,dziecka oczywiscie,a te co nie chca niech sie wysterylizuja teraz dostepne za kase