Gość ontekqwert Napisano Kwiecień 3, 2017 Jak się zachować? pomocy pliss... Ostatnio podglądałem kuzynkę jak zdejmowała stanik itd. a potem brała prysznic, a że u nas ( u babci jest taka altanka to wszystko widziałem) w trakcie gdy się rozbierała zacząłem sobie walić... to niestety nie wszystko, nie wytrzymałem i zabrałem z automatu stanik ( myślę że tego nie zauważyła bo kabina prysznicowa jest z drugiej strony,więc nie mogła tego widzieć.) następnie ocierałem sobie k***skiem stanik i obserwowałem jak się kąpię, co najgorsze że jak wychodziła z prysznica to przyuważyła mnie... smutas.gif to chyba najgorsze,bo rzuciłem stanik na ziemię i zwiałem, i potem następnego dnia dziwnie na mnie patrzyła,nie chciała rozmawiać, a jak byliśmy samemu to zapytała czemu to zrobiłem i czy zrobiłem to do końca ( bo nie zdążyłem tamtego wieczoru się spuścić,bo nie było nigdzie spermy na jej staniku,czy tam na ziemi - stąd wnioskuję) tak mi się wydaje że o to jej chodziło, i pokazała mi stanik że ma go założonego,znaczy nie całość , tylko kawałek ramiączka) a że zaraz weszła babcia do pokoju to nic nie mówiłem.... jak uważacie napisać do niej...czy co ...czego ona chce ode mnie... głupio mi teraz z tym,czemu ja to zrobiłem :/ pomocy...ktoś był w takiej sytuacji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach