Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalka89

Czy mozliwe jest test po pozytywnym teście drugi negatywny?

Polecane posty

Gość Natalka89

Witam. Nie znalazlam za bardzo odp na temat wiec napisze. Okres spoznia mi sie juz 11 dzien. Jest to moj 45 dzien.cyklu. cykle mam miedzy 30-35 dni max. 2 dni po spodziewanej @ robilam test negatywny. Tydzien pozniej robilam test popoludniu i wyszla na nim druga blada kreska. Myslalam ze zle widze ale maz i moja dobra znajoma tez zauwazyli. Na nastepny dzien robilam kolejny test rano i znowu byl negatyw :/ nie wiem co bo lekarz dopiero po swietach a nie mam mozliwosci zrobienia bety? Czy ktoras z Was miala taka sytuacje?

Gość gość
skoro dwa razy wyszedł ci negatyw to po cholere sie doszukujesz drugiej kreski? nie jestes w ciazy i tyle.

Gość gość
Nie ma ciąży. Jakiś prześwit pola testowego widziałaś a nie blada kreskę.

Gość gość
Zresztą po takim czasie i przy regularnych cyklach powinnaś mieć dwie mocne krechy a nie szukać na siłę bladej kreski.

Gość gość
Przykro mi, bo miałam podobne cykle jak ty i po takim czasie druga kreska pojawiła się od razu z kontrolną.

Gość Ona5555
Nie rozumiem niektorych ludzi. Nie kazda kobieta jest taka sama i po 2 tyg spozniajacego sie okresu moze wyjsc jeszcze negatyw. Poza tym . Ja mialam podobna sytuacje i dzis jestem mama 3letniego smyka:) Poza tym test u kolezanki z blada kreska byl w srodku. Czyli 1 nogl nie wykryc jeszcze ciazy a ostatni mogl byc wadliwy. Nie nastawiam Cie bo kazda kobieta jest inna. Ja przynajmniej tak mialam.

Gość gość
Prędzej ten środkowy był wadliwy. Zresztą niech zrobi test za tydzień, wtedy jeśli jest w ciąży będzie widać już.

Gość Natalka89
Do goscia nic po cholere dobra! Kreska jest i nie tylko ja ja widzialam. A tak w ogole pytalam dziewczyny, ktore moze mialy podobna sytuacje, a nie laski, ktora ma chyba zly dzien bo niemile te twoje teksty :) zazdroszcze rendgenu w oczach ze juz na 100 ze nie jestem. :)

Gość Natalka89
I tak w ogole ja nie jestem Toba a Ty mna... kazda z nas jest inna. Tak w ogole nie jestem teraz zachwycona tym faktem ze moglaby byc ciaza. Owszem staralam sie z mezem do zeszlego roku. Odpuscilam. Teraz by mi nie bylo to mawet na reke... dlatego nie napalam sie na nic tylko pytalam bo ja w chwili obecnej nie moge byc w ciazy.

Gość gość
roentgen`u* patafianico :o

Gość gość
to sie wyskrob, po c***a tym spamisz? pojdziesz do lekarza to sie okaze :o

Gość gość
Nie jesteś mną, ale ja odpowiedziałam, że miałam podobne-cykle. Wiele razy robiłam sobie testy, w kilku wydawało mi się, że może być. Powtarzałam i były negatywne. Dopiero kiedy naprawdę zaszłam w ciążę, ta kreska pokazała się tak, że nie ulegało wątpliwości. Nie stresuj sie tak, bo nikt ci nie ubliżył. ;) Więc przyjmijmy, że to zbyt świeża ciąża, za tydzień test powinien wyjść. ;)

Gość gość
Szukanie ciąży na siłę.Przy regularnych cyklach miłabyś bete kilka tysięcy= 2 mocne krechy- rano, w południe czy wieczorem.Próbuj dalej.

Gość Natalka89
Chyba niektorzy nie wiedza co to nieregularne cykle :) mi gin powiedzial ze cykle 30-35 dni zalicza sie do regularnych. Gdybym miala ok 10 dni roznicy pomiedzy cyklami to juz by bylo nieregularne. Dlatego nie wiwm czemu kazda mi pisze ze mam nieregularne :) Wypraszam sobie stwierdzenia ze szukam ciazy na sile... widze ze czlowiek nie moze normalnie o cos spytac bo tu kazdy potrafi tylko dogryzac... ale skoro uwazacie ze szukam ciazy na sile to juz Wasza sprawa

Gość gość
Przecież test można wykonać dopiero tydzien czy dwa od zapłodnienia bo inaczej wyjdzie negatywny

Gość gość
Wszyscy ci radzą powtórzyć test np. w weekend, zrób to rano, moim zdaniem będzie wiarygodny.

Gość gość
Ja tak miałam wieczorem pozytywny rano negatywny, po trzech dniach pozytywny i potem same pozytywne. Ale pierwszy robiłam w dniu spodziewanej @ .

Gość gość
Oczywiście, że to są regularne cykle i widzę, że ktoś też to pisał już. Dla mnie to tez szukanie ciąży na siłę. Wszystkie testy były negatywne. Spróbuj za tydzień z kolejnym testem a jak nie to próbuj dalej... Kiedyś się uda.