Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprawdzić, co dzieje się w domu pod moją nieobecność?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio byłam na weekend w domu. Trzy dni. Razem z chłopakiem wynajmujemy mieszkanie w większym mieście. Problem jest taki, że on nie chce mi powiedzieć co robił. Wszystko było nie na swoim miejscu. Zwykła impreza czy zdrada? Nie mam pomysłu, jak to sprawdzić.

Gość gość
Kamerke zainstaluj!

Gość gość
Mieszkasz z obcym facetem w wynajmowanym mieszkaniu i nazywasz je domem? Oboje załóżcie sobie przy tyłkach kamerki!

Gość gość
hmmm, ale rozumiem że w domu w innym miescie? niestety, rozumiem to bo mnie tak wlasnie zrobil, a bylam w nieg wpatrzona. okazalo sie, ze podczas imprezki poszedl z kolezanka na calosc w naszym lozku...

Gość gość
Masakra..

Gość gość
W sumie, może kamerka to nie taka głupia opcja :D dziewczyna będzie przynajmniej miała pewność, że nie ma się czego bać :D

Gość gość
Sprawdź ich sobie. Słyną z dyskrecji i fachowego podejścia. Mi pomogli właśnie przed rozwodem, także ekszoneczka nie wysiudała mnie z pieniążków. Jak Cię nie zdradza, to chociaż będziesz miała 100% pewności i problem z głowy. a jak zdrada- wywal dziada. http://www.spyshop.pl/content/prywatny-detektyw-63

Gość gość
Kamerka ip możesz sobie ze smart fona w dowolnym momencie podejrzeć. Mało tego możesz sobie ustawić że będzie nagrywać dzik lub obraz tylko wtedy jak wykryje ****** jak dopłacisz to jeszcze będziesz miał prostą czujkę dymu do tego.