Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy warto ugryźć się

Polecane posty

Gość gość

w język?

Gość gość
gdy wiesz że kogoś zburzysz do samych fundamentów gdy dyskusja toczy się z głupim chamem gdy lepiej przemilczeć dla wyższego dobra

Gość gość
Kiedy swoją gadką tylko kogoś skrzywdzisz, sprawisz, że poczuje się źle a niczego konstruktywnego to nie przyniesie

Gość gość
właśnie, niczego konstruktywnego z osobą która upiera się przy swoim.. nie warto rozmawiać z osobami, których emocje sięgają zenitu

Gość gość
Gdy ktos ci dokopal to warto mu to powiedziec w twarz , a nie gryzc sie w jezyk .

Gość gość
leciały w moją stronę od niej wyzwiska, przykrości, wszystko milczałem, a teraz bez niej będę żyć, a wiem że mogę i nie będzie mnie poniżać..

Gość gość
ja trzymam język za zębami☼ hahaha

Gość gość
A ja trzymam do czasu .

Gość gość
kiedy korci cię żeby powiedzieć coś nieprzyjemnego co nic nie wniesie do dyskusji i nikt nie pytał cię o zdanie

Gość gość
Gdy jesteś podła tylko po to żeby się osobiście dowartościować czyimś kosztem... egoizm to się nazywa :-P

Gość gość
Gdy kogos kochalas, a on Ciebie.

Gość gość szarriikkk
jezyk jest bardziej wartosciowy od huja...lepiej go nie gryzc,niech se czasem pochlapie...hehe prawdziwe jezyki to sa od boga wtyki...

Gość gość
Zanim zdobędziesz się na szczerość "do bólu", pomyśl Co może się stać, gdy zdecydujesz się powiedzieć prawdę, a co - gdy ją zataisz? Kto ucierpi na twojej szczerości, a kto skorzysta? Czy to, co powiesz, ma szansę zmienić sytuację na lepsze? Czy osoba, której chcesz powiedzieć prawdę, łatwo przyjmuje krytykę? Czy przeciwnie, przejmuje się wszystkim, co na swój temat usłyszy? Czy jest możliwe, że będziesz żałować swoich słów?