Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektore dziewczyny pomimo niezlego wygladu są same?

Polecane posty

Gość gość

Znam kilka takich co są naprawdę ładne, zawsze się podobaly facetom i kogoś tam mialy, a potem zostaly same i tak przez jakies kilka lat.. Czesto przy tym sa po studiach, nie glupie... np. znam taka co jest ładna, a przy tym po stomatologii i jest sama od kilku lat. Dziwne prawda?

Gość gość
ani trochę, żeby być w związku trzeba poznać osobę która będzie chciała z tobą cały czas przebywać i z którą będziesz mieć kompatybilny charakter

Gość gość
1. Zostały zranione 2. Trauma z dzieciństwa 3. Chorobliwa nieśmiałość 4. Kompleksy 5. Aseksualność

Gość gość
nie znam ani ładnej wolnej dziewczyny coś bredzisz albo nie jest faktycznie taka ładna

Gość gość
A znam też z drugiej strony dziewczyny wrecz brzydkie i w związkach... Nie rozumiem tego. Te moje ładne koleżanki chciały miłosci i raczej nie sa aseksualne, maja znajomych itd, sa ladne i po studiach i... same. Dziwne, ze czasem na pozor osoby "lepsze" od wiekszosci czyli ladniejsze czy lepiej wyksztalcone nie potrafia utrzymac zwiazku

Gość gość
czyli mają jakiś problem o którym nie wiesz. Moja siostra jest taką dziewczyną - inteligentna, śliczna, niesamowicie zgrabna i nie potrafi utrzymać związku.

Gość AbdulAziz
u nas taka dziewczyna nigdy nie byłaby sama. polaki nie umieją utrzymać dziewczyny przy sobie są zbyt biedni i mają zbyt krótkie przyrodzenie by je uszczęśliwić.

Gość gość
mają wysokie ego, duże wymagania

Gość gość
Myślę że mają jakieś bariery... Ja znam taką co ładna ale ma brzydkiego, no porażka jak na mój gust. Ona ma jakieś kompleksy rodzinne bo niczego więcej nie mogę się doszukać.

Gość gość
albo facet jej się po prostu podoba, więc nie dorabiaj sobie teorii. Twój gust jest tutaj najmniej ważny.

Gość gość
Bo tak naprawdę, to wygląd jest...najmniej ważny, jeżeli chodzi o znalezienie chłopaka/dziewczyny i stworzenie związku. Jakoś nie zauważyłam, żeby ładniejsze dziewczyny były częściej w związkach. Znam ładne dziewczyny, które kilka lat są same. Znam też mniej atrakcyjne, które same praktycznie nigdy nie były. Sama jestem po 30 i jestem forever alone. W sumie to mało osób o tym wie, bo co jakiś czas zmieniam pracę, a bliskich przyjaciół mam tylko garstkę. Reszta zakłada, że pewnie kiedyś w jakimś związku byłam. A tu du/pa ;) Ludzie by nie uwierzyli, jakby poznali prawdę...Nie jestem jakąś ślicznotką, ale jestem raczej atrakcyjna. A już na pewno nie wyglądam jak "wieczna singielka".

Gość gość
a ja co innego zauważyłam , ładne mają facetów, to te starsze nie mają :P

Gość gość
Wygląd jest w tym wszystkim najważniejszy wszyscy chcą ładnego/ładnej chłopaka/dziewczyny dlatego są same cały czas.

Gość gość
są same, bo chcą tylko bardzo przystojnego faceta